Stiri si curiozitati

S-a separat de sotie dupa 22 de ani de casnicie. Fostul cumnat al politistului pedofil a rupt tacerea: „Suntem socati! Au fost…”

Publicat: 09 ian. 2018
3

Familia pedofilului politist care a agresat doi copii intr-un lift, se declara consternata de comportamentul acestuia.

Potrivit cancan.ro, barbatul a fost angajat la Jandarmerie de tatal fostei lui sotii. Colegii spun ca Stan ar fi avut probleme la testele psihologice, dar ca, intr-un final, a reusit sa le treaca si sa fie angajat la Jandarmerie. Tot fostul socru a fost cel care l-a ajutat pe Stan sa fie mutat de la Jandarmerie la Brigada de Politie Rutiera, pe postul de sofer, in august 2010.

Eugen Stan a divortat de sotie la inceputul anului 2016, despartirea celor doi fiind una cu scandal, dupa o tentativa esuata care a avut loc in 2015. Fosta sotie a avut ceva neintelegeri la divort cu politistul pedofil, care, la partaj ar fi incercat sa-i ia casa.

”Sora mea este divortata de el de vreo doi ani. Noi nu stiam nimic de aceasta latura a lui. Acum, am aflat si noi de el. Suntem socati! Au fost probleme intre ei la divort, dar s-au rezolvat. Sora-mea nu mai stie nimic de el de vreo trei ani”, a declarat fostul cumnat al lui Eugen Stan, pedofilul din Capitala.

Fosta sotie a lui Eugen Stan a fost de-a dreptul socata de vestea ca tocmai el a fost cel mai cautat om din Capitala, pentru fapte greu de imaginat. "Noi am divortat de comun acord. El si-a gasit pe altcineva, nu o cunosc pe persoana respectiva. M-a socat, la fel si pe fiica mea. A pastrat legatura cu fata noastra, dar mai putin. Suntem socati cu totii. Imi este foarte rusine. Are un singur copil, pe fiica noastra, de 22 de ani", a marturisit fosta sotie a lui Eugen Stan.
Adauga un comentariu