Magazin

S-a speriat si ea de cum arata. Ce vedeta de la noi lupta cu anorexia – FOTO

Publicat: 10 nov. 2013
Kilogramele in minus i-au facut mari probleme Flaviei Apostol. Blonda pare ca a revenit pe drumul cel bun, dupa ce, in urma cu doar cateva luni, cantarea 35 de kilograme, cat un copil. Cu 10 kilograme in plus, dupa cum spune chiar ea, Flavia Apostol nu a inteles si nu a acceptat multa vreme ca suferea deja de anorexie. Ii plac rochiile si un semnal de alarma a venit abia cand a vazut cum arata imbracata in ele.
„Rochiile, in general, se asaza bine daca sunt mulate. Normal ca, daca ajungi la o greutate foarte, foarte mica, rochia nu mai vine la fel. Eu, cand ma confruntam cu aceasta problema, nici nu mai vedeam”, ne-a explicat Flavia. Fotografiile in care blonda era piele si os au speriat-o abia cand a incercat sa le vada prin ochii celorlalti si cand a citit ce ii transmiteau cei care citisera materialul respectiv. Flavia are un iubit, un barbat care o sprijina si care o ajuta inclusiv cand vine vorba despre mesele zilnice si de acceptarea unor mancaruri de care altadata nici nu se apropia.
„Nu sunt singura si probabil ca, daca as fi fost singura, mi-ar fi fost mult mai greu sa fac fata situatiei. La mine a contat foarte mult ajutorul si suportul celor din jur, grija lor, atentia lor, pentru ca e foarte important sa ia pe cineva alaturi, care sa vina cu lingurita si sa iti dea putina prajitura, sa se roage de tine haide, ia sau sa iti faca pofta cu ceva”, a adaugat Flavia, potrivit cancan.ro.
Adauga un comentariu