Economic Local

S-a stabilit firma care va inlocui harburile de la Compania de Transport Public! Contractul este de 474.000 de euro

Publicat: 06 oct. 2019
1

Recent, Compania de Transport Public (CTP) Iasi a finalizat o licitatie pentru achizitionarea a doua autoutilitare "Retea fir Contact", prevederea bugetara fiind de 2,4 milioane lei, fara TVA, aproape 500.000 de euro.

La procedura s-au prezentat doua societati: Terra Palfinger SRL (Ilfov) si Eurobody Hydraulics SRL (Bucuresti). Firma din Bucuresti a castigat contractul cu o oferta financiara de 2.232.00 lei, fara TVA, adica 474.00 euro. Actualele autoutilitare din dotare sunt fabricate in 1983.

Vezi si: Exclusiv! Tupeu de borfas! Motelul Bucium functioneaza fara autorizatie de patru ani. Vasile Puscasu: "Ma luati la intrebari pe mine?" – FOTO, VIDEO

"Autospeciala pentru interventie la inaltime este destinata pentru efectuarea mentenantei retelei aeriene de alimentare a tramvaielor. Mentenanta retelei se refera atat la reparatiile planificate care au rol de prevenire a aparitiei defectelor in exploatare, cat si la efectuarea reparatiilor accidentale, reparatii aferente aparitiei unor defecte neprevazute care afecteaza buna exploatare a flotei de mijloace de transport cu tractiune electrica. Pentru a creste gradul de satisfactie al clientilor, este necesar a se minimiza timpii de interventie pentru defectele accidentale. Aceasta conditie nu poate fi realizata fara utilaje performante care sa permita atat o deplasare rapida la locul de interventie, cat si realizarea unor conditii optime pentru interventie (…) Nu in ultimul rand, aceste autospeciale reprezinta o sursa de poluare considerabila, ele avand clasa de poluare non-euro", se arata in caietul de sarcini.

Sarcina maxima a echipamentelor trebuie sa fie de 16 tone, euro 6- clasificare emisie noxe, posibilitate de lucru la 9 metri inaltime, posibilitate de rotire – 400 grade, garantie 24 luni, 5.000 de ore de utilizare intre reviziile tehnice etc.

 

Adauga un comentariu