Magazin

S-a terminat cu Ice Bucket. A aparut o noua PROVOCARE pe retelele de socializare

Publicat: 08 oct. 2014

Acum ca a venit iarna, provocarea Ice Bucket nu mai este valabila. Astfel,  vedetele de la Hollywood au dat startul unei noi provocari online, si anume selfie-ul in asternuturile de pat, fara machiajul.

Cu toate ca la prima vedere este vorba doar de un alt motiv pentru a face mai multe selfie-uri, totul are la baza o cauza nobila, iar campania #WakeUpCall isi propune sa stranga fondurile suficiente pentru sustinerea diferitelor proiecte de sanatate, unul din ele fiind gasirea leacului pentru cancer, potrivit Spy News.

Citeste si Un tanar reuseste sa traiasca doar de pe urma activitatii pe Instagram. Iata cum

Astfel, regulile sunt simple si seamana cu cele de la Ice Bucket Challenge. Fiecare trebuie sa isi faca un selfie in pat, imediat dupa ce s-au trezit si sa doneze 8$ pentru UNICEF. La randul lor, ei trebuie sa nominalizeze 3 prieteni sa le urmeze exemplul. Naomi Campbell a fost printre primele persoane care au dat startul, urmata de comedianul Stephen Fry sau actorul din The Avengers, Tom Hiddleston.

Citeste si Se vrea BUNACIUNE dar iti vine sa-ti iei talpasita cand o vezi!

Campania aminteste de o alta provocare lansata in trecut, #NoMake-up Challenge, in care vedetele trebuiau sa posteze fotografii in care sa nu aiba pe fata niciun strop de machiaj! La final, provoacarea in cauza a reusit sa stranga aproximativ 8 milioane de lire.

Adauga un comentariu