Sport

S-a terminat! Gigi Becali nu a reusit sa ajunga la un acord cu CSA pentru cedarea siglei

Publicat: 25 iun. 2015

Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al Stelei, considera ca negocierile dintre clubul de fotbal si Clubul Sportiv al Armatei, în privinta siglei si simbolurilor ros-albastrilor, au intrat într-un impas iremediabil. Este prima reactie oficiala a Stelei pe aceasta tema, iar fanii campioanei cu siguranta nu vor primi cu prea multa bucurie vestea.

„A fost o mare încercare din partea celor de la Armata de a obtine mai multi bani, cu toate ca, prin închirierea bazei sportive din Ghencea, Steaua a platit o suma considerabila. Un singur meci în Ghencea a costat-o pe Steaua 24.000 de euro, iar pentru baza de antrenament s-au platit alti bani. Eu cred ca Armata a gresit, pentru ca a deschis o Cutie a Pandorei, pe care o va închide foarte greu. 6 luni nu s-a întâmplat nimic cu acea sigla. Eu am spus ca acea sigla are valoare doar pe tricourile unei echipe ca Steaua Bucuresti. Daca o pui pe tricourile unei echipe ca Olimpia Satu Mare, nu mai are aceeasi valoare. Cei de la Armata au doar de pierdut, pentru ca aceasta sigla nu mai produce acum. În plus, eu cred ca, la un moment dat, cei de la Armata vor fi întrebati de ce noi nu mai evoluam în Ghencea”, a declarat Helmuth Duckadam pentru Prosport, concluzionând: „Din punctul meu de vedere, nu exista nicio cale de rezolvare, pentru ca ambele parti s-au pozitionat pe pozitii de forta. E vorba doar de bani, nu e vorba de nicio traditie, de nimic”.

Înalta Curte de Casatie si Justitie a decis în luna aprilie sa respinga ca nefondata contestatia în anulare formulata de contestatoarea SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA împotriva deciziei nr. 3425 din 3 decembrie 2014, care stabilea ca marca Steaua apartine Clubului Sportiv al Armatei. Decizia ÎCCJ este irevocabila. În prezent, Steaua lui Gigi Becali nu mai are voie sa foloseasca brandul istoric. Joaca în acest moment cu o sigla noua si titulatura si însemnele „FCSB„.loading...

Adauga un comentariu