Eveniment-Social

S-a urcat băut la volan și a provocat un accident rutier. A fost reținut pentru 24 de ore

Publicat: 29 apr. 2020

Un bărbat riscă să stea câțiva ani în spatele gratiilor după ce a condus beat. Astfel, polițiștii ieșeni efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore.

„Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 27 aprilie a.c., un bărbat de 54 de ani, din comuna Țibănești, ar fi condus un autoturism pe DJ 246, în comuna Țibănești, și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din comuna Țibănești, în urma impactului rezultând doar pagube materiale.

În urma testării bărbatului de 54 de ani cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 27 aprilie a.c., bărbatul a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Adauga un comentariu