Diverse

S-au apucat sa faca o operatie de cezariana, dar cand au vazut ce avea aceasta femeie in burta au ramas blocati! „Dumnezeule, ce mare e! Lucrez de 25 de ani, dar pana acum nu am vazut niciodata asa ceva!”

Publicat: 27 oct. 2016
14

Totul a inceput dupa ce o tanara in varsta de 19 ani s-a prezentat la urgenta pentru a naste, deoarece contractiile erau din ce in ce mai dese si mai puternice.

Doctorii au dus-o imediat intr-o sala de operatii, unde au inceput procedurile pentru realizarea unei cezariane. Dar dupa aproximativ jumatate de ora, cand au scos bebelusul din pantece, au avut un soc.

Fetita care a venit pe lume era uriasa, cantarind nu mai putin de 6.8 kilograme, greutate pe care o are in mod normal un copil de 6 luni. Din fericire, atat micuta, cat si mama, se simt foarte bine si sunt in afara oricarui pericol.

cel mai mare bebelus

„Am 25 de ani de practica medicala, dar niciodata nu am vazut asa ceva pana acum. Este cel mai mare copil la nasterea caruia am asistat pana acum, cred ca este chiar cel mai greu nou-nascut din intreaga lume. E uimitor ce se intampla”, a declarat unul dintre medicii care s-au ocupat de acest caz.

Adauga un comentariu