Local

S-au imbatat si au ucis un barbat care le-a iesit in cale

Publicat: 20 oct. 2016
Ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi au decis trimiterea in judecata in stare de arest preventiv a doi tineri acuzati ca au ucis un barbat de 42 ani. Gestul lor este total neexplicabil, in conditiile in care nu au avut nimic de impartit cu victima. Mihai Baban si Corneliu Vasilachi, ambii de 21 ani, sunt acuzati de savarsirea infractiunii de omor. Pe data de 25 septembrie 2016, in timp ce se aflau pe un drum din apropierea garii Belcesti, au inceput sa-l injure pe Cristinel Asofronie, un barbat care pur si simplu le-a iesit in cale.

„In seara de 25.09.2016, în timp ce se aflau pe un drum din apropierea garii Belcesti, jud. Iasi, pe fondul consumului exagerat de bauturi alcoolice, inculpatii l-au acostat pe Asofroniei Petru Cristinel (42 ani), caruia i-au aplicat  multiple lovituri cu pumnii si picioarele, predominant la nivelul capului, dar si peste corp, cauzându-i traumatisme grave, care au condus la decesul victimei la data de 27.09.2016″, au precizat procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi. Dupa primele lovituri incasate, victima a reusit sa se ridice si sa fuga, insa a fost ajuns din urma de cei doi agresori.

„Din probele administrate în cauza, a rezultat ca a existat un prim episod de violenta, la finalul caruia victima a reusit sa se ridice si sa se deplaseze aproximativ 50 de metri, însa a fost urmarita de cei doi inculpati, care au lovit-o în continuare cu pumnii si picioarele. În cele din urma, inculpatii au abandonat pe Asofroniei Petru în apropierea liniilor de cale ferata. Moartea numitului Asofroniei Petru a fost violenta si s-a datorat comei cerebrale traumatice, consecinta hematomului subdural, hemoragiei subarahnoidiene, contuziei cerebrale, cerebeloase, ponto-mezenfalice si a dilacerarii cerebrale, produse în cadrul unui traumatism craniocerebral acut deschis”, au precizat anchetatorii.

 


loading...

Adauga un comentariu