Diete si sanatate

S-AU IMPACAT Felicitari  „Da, este adevarat! Ne petrecem vacanta impreuna, ca o adevarata familie” 

Publicat: 11 iul. 2018
6

Elena Basescu si Bogdan Ionescu, zis si Syda, s-au impacat intr-un sfarsit, dupa ce s-au acuzat reciproc de multe lucruri. Cei doi au decis sa faca pace de dragul celor doi copii pe care ii au impreuna. Barbatul a facut primele declaratii si a marturisit ca s-au inteles ca cei doi copii sa petreaca timp cu ambii parinti si simta lipsa vreunuia dintre ei.

„Conventia pe care o am cu mama copiilor este de o saptamana legata in luna Iulie si alta in luna august in care avem copiii fiecare. Si acum este randul meu, asta pe langa miercurile si cele doua weekend-uri pe luna in care am copiii in mod regulat„, a declarat Bogdan Ionescu, la TV.

Bogdan Ionescu si-a refacut si el viata, la fel ca Elena Basescu, avand o reltie cu Maria.  „Ne petrecem vacanta impreuna, ca o adevarata familie si ne intelegem foarte bine, fiind o legatura care s-a creat in timp, prin intelegere si unitate. Copiii se simt minunat, avand alaturi atat bunicii (n.r.- parintii lui), cat si pe noi, fiind mereu in centrul atentiei, iubiti si rasfatati„, a mai spus Bogdan Ionescu.

Eba a devenit de curand mamica
Elena Basescu a ajuns acasa, joi (7 iunie). Mezina familiei Basescu a devenit de curand mama pentru a treia oara. Ea a nascut o fetita de nota zece, care va fi botezata cu numele de Anastasia.

Vizibil obosita, Elena Basescu s-a grabit sa ajunga acasa cu fetita ei, fiind insotita de iubitul ei, Catalin Tomata. Eba a fost externata la trei zile dupa ce a nascut. Catalin Tomata a fost cel care s-a dus sa-si ia fetele de la spital. Fiica fostului presedinte Traian Basescu pare ca se simte bine dupa ce a nascut si a fost extrem de nerabadatoare sa isi duca fetita acasa.

Videochat Iasi
Adauga un comentariu