National

S-au jucat cu niste chibrituri si au NIMICIT agoniseala de-o viata a bunicilor

Publicat: 09 iun. 2015
1
Joaca unor copii a distrus o gospodarie dintr-un sat din Braila. Copiii, lasati nesupravegheati in curtea bunicilor, s-au jucat cu focul si o scanteie a fost de ajuns ca sa aprinda grajdul, magaziile si doua masini aflate in garaj. Flacarile s-au extins si la casa unui vecin. A fost nevoie de interventia mai multor echipaje de pompieri pentru a stinge flacarile.
Copiii, de 5 si 6 ani, erau acasa doar cu bunicii si se jucau cu chibriturile intr-o sura din spatele casei. Paiele s-au aprins imediat si flacarile au cuprins toata gospodaria. Focul a cuprins totul. Au ars hambarele, doua masini din garaj, pasarile si mai multe animale. Proprietarii au reusit sa salveze calul, vaca si un autoturism.
Trei echipaje de pompieri, ajutati de sateni s-au straduit sa stinga incendiul, mai ales ca focul s-a extins si la gospodaria unui vecin. Proprietara, cardiaca si bolnava de diabet, a facut un atac de panica, iar sotul ei a suferit arsuri. Amandoi au avut nevoie de ingrijiri medicale. Parintii copiilor ar putea fi amendati pentru ca nu i-au supravegheat.
Adauga un comentariu