Eveniment-Social

S-au publicat noi rezultate ale admiterii la Universitatea Tehnica

Publicat: 02 aug. 2015
1

La finalul saptamanii trecute, Universitatea Tehnica (UTI) Gheorghe Asachi a publicat rezultatele complete ale admiterii 2015. Dupa ce facultatile de Arhitectura G.M. Cantacuzino, Automatica si Calculatoare, respectiv Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei au publicat datele legate de acest proces, restul de sapte facultati au finalizat abia acum aceasta etapa.

Aici, conform datelor, primele medii au trecut, in unele cazuri, si de 9.50 iar, la studii de licenta – taxa, au fost medii de intrare inclusiv de sase. Per total, dupa finalizarea inscrierilor, la Inginerie Chimica si Protectia Mediului s-au inregistrat 160 dosare, Constructii si Instalatii – 331, Constructii de Masini si Management Industrial – 314, Inginerie Electrica, Energetica si Informatica Aplicata – 476, Hidrotehnica, Geodezie si Ingineria Mediului – 237, Mecanica – 493, Stiinta si Ingineria Materialelor – 99, Textile – Pielarie si Management Industrial – 216. In total, la UTI, au fost 4.097.

De asemenea, si rezultatele admiterii la studii de masterat au fost afisate. In acest an, Politehnica ieseana a scos la concurs 2.515 locuri la buget si 574 la taxa – licenta, iar la master 1.790 locuri la buget si 858 cu taxa.

VEZI REZULTATELE COMPLETE ALE ADMITERII DE LA UNIVERSITATEA TEHNICA

Citeste si: Cele mai bune si cele mai slabe licee iesene, dupa mediile de admitere in clasa a IX-a

Citeste si: Universitatile iesene incep goana admiterii – FOTO

Adauga un comentariu