Magazin

S-au pus in vanzare biletele pentru concertul Roxette

Publicat: 12 nov. 2014
1

Biletele pentru concertul pe care duoul suedez Roxette il va sustine, pe 17 mai 2015, la Arenele Romane din Bucuresti au fost puse in vanzare miercuri, informeaza organizatorii evenimentului, Emagic.

Incepand de miercuri, fanii duoului Roxette isi pot achizitiona biletele pentru concertul de la Arenele Romane, avand la dispozitie mai multe categorii de pret, care variaza de la 145 de lei la 295 de lei.

Biletele vor fi disponibile initial pe www.Myticket.ro, ulterior si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica si libraria Mihai Eminescu.

Concertul pe care trupa Roxette il va sustine in Capitala reprezinta cel de-al treilea show al duoului suedez in Romania, dupa o prima vizita la Bucuresti, in 2011, si una la Cluj, in 2012.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, Roxette va incheia luna aceasta cel mai recent turneu, pregatind insa, pentru prima jumatate a anului viitor, noi concerte in Australia si Noua Zeelanda, dar si o revenire in Europa.

Noul turneu european marcheaza cea de-a 30-a aniversare a duoului suedez si va debuta pe 10 mai 2015, la Milano, urmand ca, o saptamana mai tarziu, trupa sa concerteze in Romania. Turneul va cuprinde 27 de spectacole programate in 18 tari.

„Este minunat sa revii pe scenele internationale. Feedback-ul primit din partea publicului de-a lungul acestor ani este coplesitor si abia asteptam sa-i reintalnim. Abia asteptam sa te revedem, Europa!”, au declarat membrii trupei Roxette.

Citeste mai multe pe gandul.info

Adauga un comentariu