Sport

S-au stabilit grupele de la editia centenara a Copei America! Ultimele finaliste, în aceeasi grupa

Publicat: 22 feb. 2016

Ieri noapte au fost trase la sorti grupele editiei centenare a celei mai vechi competitii inter-tari din lume, Copa America. Editia din acest an va fi gazduita de Statele Unite ale Americii, fiind prima care se disputa în afara Americii de Sud în toata istoria competitiei.

”Grupa mortii” pare a fi grupa A, în care se vor duela Columbia, Costa Rica, Paraguay si SUA, tara gazda. În grupa D, însa, e cel mai tare duel, între finalistele editiei de anul trecut a Copa America, Chile si Argentina. „Copa America Centenario” este a 45-a editie a celei mai vechi competitii inter-tari din lume si se va disputa ca un turneu exceptional, între cele programate, traditional, din patru în patru ani, în afara Americii de Sud, având 16 echipe, în loc de 12.

 Anul trecut s-a disputat Copa America 2015, câstigata în premiera de Chile, dupa o finala câstigata în fata Argentinei, cu 4-1, dupa lovituri de departajare. Meciul de deschidere va avea loc pe 3 iunie, la Santa Clara (California), între tara gazda SUA si Columbia.loading...

Adauga un comentariu