Eveniment-Social

S-au urcat la volan fara sa detina permis de conducere

Publicat: 14 aug. 2013

Un tanar in varsta de 25 de ani s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost prins la volanul unui autoturism, cu toate ca nu detine permis de conducere pentru nicio categorie. Acesta conducea pe un drum comunal si le-a spus politistilor rutieri ca nu isi dorea decat sa invete sa conduca.

„Politistii din cadrul Postului de Politie Ceplenita au oprit pentru control soferul unui autoturism, Marius D., de 25 de ani, din localitatea Ceplenita, ce se deplasa pe DC 145. În urma controlului efectuat, s-a stabilit faptul ca barbatul nu poseda permis de conducere. Pe numele tânarului s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere”, a declarat subinspector Alexandru Chelaru, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi. Un alt tanar, de 21 de ani, s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost prins conducand un moped, pe raza localitatii Popesti, fara sa aiba permis de conducere.

„Politistii din cadrul Sectiei 8 Politie Rurala Letcani au oprit pentru control conducatorul unui moped, Marian R., de 21 ani, din localitatea Popesti, ce se deplasa pe DJ 282D. În urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie”, a precizat purtatorul de cuvant al politiei.loading...

Adauga un comentariu