Local

Să fim mai buni de Sărbători! Începem o nouă ediție a Prietenilor lui Moș Crăciun, cea mai mare campanie umanitară din județul Iași

Publicat: 02 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Să fim mai buni de Sărbători Începem o nouă ediție a Prietenilor lui Moș Crăciun cea mai mare campanie umanitară din județul Iași
Campania Prietenii lui Moș Crăciun inițiată de BZI.RO

În această săptămână, cotidianul BUNĂ ZIUA IAȘI va demara a 16-a ediție a campaniei umanitare „Prietenii lui Moș Crăciun”

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi. Au mai rămas doar 22 de zile până la sărbătoarea Nașterii Domnului, iar în această perioadă trebuie să dăm dovadă de bunătate, de milostenie și să fim alături de semenii noștri cu care soarta nu a fost la fel de darnică. Tocmai din acest motiv, în această săptămână, cotidianul BUNĂ ZIUA IASI demarează în mod oficial cea mai mare campanie umanitară din județul IAȘI. În mod simbolic, chiar la începutul lunii decembrie, pentru al cincisprezecelea an consecutiv, cotidianul BUNĂ ZIUA IAȘI a inițiat o nouă ediție a campaniei „Prietenii lui Moș Crăciun”.

Cui se adresează campania umanitară?

Sunt oameni care nu au ce pune pe masa de Crăciun, copii care nu mai speră că Moș Crăciun le va aduce o jucărie, familii nevoiașe pentru care dulciurile sunt un lux sau bătrâni care nu mai așteaptă decât ca moartea să-i ia cât mai repede din această lume nedreaptă. Aceștia sunt oamenii cărora li se adresează campania „Prietenii lui Moș Crăciun” – o campanie din sufletul dumneavoastră, pentru cei de lângă noi, cu care viața nu a fost deloc darnică.

Cine poate să doneze în cadrul acestei campanii?

Prietenii lui Moș Crăciun pot fi atât persoane publice ale Iașului, politicieni, oameni de afaceri, reprezentanți ai mediului academic și ai societății civile, cât și simpli oameni, interesați de soarta semenilor lor. În primii 14 ani, peste zece mii de copii și familii nevoiașe au primit un ajutor consistent cu ocazia sărbătorilor. Ajunsă la a cincisprezecea ediție, campania „Prietenii lui Moș Crăciun” a reușit în fiecare an să adune peste o sută de persoane, care au ținut să pună umărul la bunăstarea unor oameni necăjiți.

În plus, în fiecare an din primele 15 ediții, colecta umanitară organizată de cotidianul BUNĂ ZIUA IAȘI a fost un proiect de succes. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul dumneavoastră, al oamenilor cu bani și cu suflet mare, din județul IAȘI. În toată luna decembrie vom publica în paginile cotidianului BUNĂ ZIUA IASI și pe site-ul www.bzi.ro numele prietenilor lui Moș Crăciun, adică numele acelor oameni care au înțeles că, indiferent de criză, de campanii electorale, de reușita sau de insuccesul de la alegeri, din puținul lor pot oferi o rază de speranță și o clipă de fericire unor oameni care nu au avut acest noroc. În această săptămână, vom publica prima listă a prietenilor lui Moș Crăciun.

GALERIE FOTO: Campania din 2019 a fost, ca și celelalte campanii, un real succes. Așadar vă invităm să urmăriți în Galeria FOTO evenimentele desfășurate în 2019
Adauga un comentariu