News Flash:

Sa nu comanzi niciodata asa ceva dintr-un restaurant! Secretele dezvaluite de bucatarii foarte experimentati

2 Noiembrie 2017
561 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7274 RON (0.0000)
USD: 4.2656 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Bucatarii foarte experimentati va sfatuiesc ce produse trebuie sa evitati sa comandati intr-un restaurant

1. Carne foarte bine facuta(fiarta sau prajita foarte mult)

"Bucatarii nu apreciaza in mod obisnuit carnea foarte bine facuta, cu exceptia cazului in care exista un motiv foarte specific pentru solicitare (varstnici, femei insarcinate etc.)", a declarat directorul de cercetare culinara James Briscione, la Institutul de Educatie Culinara.

2. Scoici de mare

"N-am comandat niciodata scoici de mare la restaurante", a declarat Mary Dumont, bucatar si proprietar al "Cultivar" din Boston."Stiu ca oamenii le iubesc si sunt meticulosi in ceea ce priveste depozitarea si ingrijirea lor dar este necesara o singura scoica stricata pentru a avea mari probleme digestive. 

Nu e singura care spune acest lucru Anthony Bourdain a spus, de asemenea, in cartea sa "Bucataria confidentiala" ca nu comanda scoici decat daca il cunoaste personal pe bucatar.

3. Bugeri scumpi 

"Nu exista niciun motiv pentru a plati vreodata o suma mare pentru un burger", a spus bucatarul Briscione. " Cei mai buni Burgeri sunt facuti din bucati de carne dura, din piept sau coaste. Daca bucatarii folosesc ingrediente costisitoare o fac doar pentru a-ti putea lua banii," mai spus Briscione.

4. Specialitatile din peste

Specialitatile de peste, in special cele din zilele de luni, ar trebui evitate. De ce? La acel moment din saptamana, fructele de mare pot fi vechi, deoarece majoritatea restaurantelor primesc comenzile de peste intr-o joi, inainte de numarul mare de clienti din weekend. 

"Specialitatile sunt dificile in restaurante", a declarat bucatarul sef Silvia Barban, sef executiv la Aita si LaRina. "In unele restaurante, specialitatile sunt modalitatea de a curata frigiderul," a incheiat ea, conform businessinsider.com.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

evitati restaurant
Distribuie:  

Realitatea.net

RomaniaTV.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2019 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2135 (s) | 23 queries | Mysql time :0.082517 (s)