Local

Să râdem de senatorul zero al Iașului, Marius Bodea! Il critică pe viceprimarul Cezar Baciu, cel care a candidat pe listele USR făcute tocmai de Bodea și Chichirău

Publicat: 17 aug. 2021
Să râdem de senatorul zero al Iașului Marius Bodea Il critică pe viceprimarul Cezar Baciu cel care a candidat pe listele USR făcute tocmai de Bodea și Chichirău
Marius Bodea îl critică pe viceprimarul Cezar Baciu, consilier local pus pe listele USR-PLUS tocmai de el și Cosette Chichirău

Postare amuzantă si care denotă incompententa pe linie din partea senatorului zero al Iașului, Marius Bodea. Intr-o postare publicată pe o retea de socializare, Marius Bodea il critică pe viceprimarul Cezar Baciu cel care a fost pus pe listele USR-PLUS tocmai de Cosette Chichirău dar si de senator.

Postarea publicată de parlamentar este una penibilă iar internautii l-au sanctionat in comentarii pe Marius Bodea.

Marius Bodea il critică pe viceprimarul Cezar Baciu! Când a fost pus pe listă era bun, acum nu mai este

Pentru că, cel mai probabil, nu ii mai face jocul politic, viceprimarul Cezar Baciu este criticat de parlamentarul zero Marius Bodea. Acesta scrie intr-o postare publicată pe o retea de socializare despre faptul că un asemenea om a ajuns să conducă destinele ieșenilor dar nu ia in calcul că tocmai el si Cosette Chichirău l-au pus pe listele USR-PLUS la alegerile locale din 2020.

Cazul Baciu arată că Primăria Iași a ajuns un peron și pentru cei cu minte și școală mai puțină. Examenele școlare minimale nu folosesc la nimic în administrația Chirica.

Jurământul acestui individ a fost în fața mafiei imobiliare din Primărie, nicidecum in fața ieșenilor care l-au trimis acolo tocmai pentru a lupta împotriva acestei mafii. În organizațiile de tip mafiot nu contează că ești repetentul clasei. Important este să respecți ierarhia. (…) scrie Marius Bodea pe o retea de socializare.

Totusi, internautii il taxează in termeni duri pe parlamentari aducându-i aminte despre faptul că Cezar Baciu a fost pus tocmai de ei pe listele de la Consiliul Local:

Poate ar trebui sa va ganditi serios ca acest domn, inainte de a fi de partea dlui Chirica, a fost CONSILIER USR PLUS. Acum il vedeti ca nu are bacul luat? Cand era de partea partidului din care faceti parte era bine si cu bacul picat??? Mi-ar fi rusine, daca as fi in locul dvoastra, sa postez asa ceva. scrie un internaut.

Cata ipocrizie :)) Ce partid l-a propulsat pe stimabilul in CL?a mentionat un alt internaut.

De ce il deranjează pe Marius Bodea, viceprimarul Cezar Baciu

Cezar Baciu a fost ales consilier local pe listele USR-PLUS. Acesta a refuzat să facă jocurile politice si a votat bugetul municipiului Iași, intelegând faptul că dacă nu va fi votat bugetul, Iașul ar fi intrat in incapacitate de plată. Cel mai probabil, acest lucru l-a deranjat pe Marius Bodea care a inceput să il critice pe viceprimar. De altfel, Cezar Baciu spunea in momentul in care a votat bugetul că pentru el este mai presus jurământul rostit in fața cetătenilor:

„Voi vota în conformitate cu jurământul pe care l-am depus în fața cetățenilor municipiului Iași, sunt pentru bugetul municipiului Iași”, a declarat consilierul USRPLUS Cezar Baciu, în aplauzele celorlalți consilieri locali.

Cezar Baciu a recunoscut că a dat examenul de Bacalaureat in sesiunea de toamna din 2013

De altfel, viceprimarul Cezar Baciu nu a ascuns niciun moment informația precum că a dat examenul de Bacalaureat in sesiunea din toamnă. Acesta spunea, pentru bzi.ro, faptul că din cauza unor probleme de familie a fost nevoit să sustină probele in a doua sesiune:

Şi eu am trecut printr-un examen dificil, şi pot să spun că nu nota defineşte un om. Când a trebuit să susţin examenul de Bacalaureat, am fost afectat de o serie de probleme personale, din cauza unor complicaţii medicale apărute la o persoană de care eram foarte apropiat în familie. În cazul meu, acel eveniment neplăcut la prima vedere, m-a ambiţionat, am muncit mai mult, ceea ce m-a făcut să fiu un student mai bun. Am terminat o facultate tehnică grea, în cadrul căreia am urmat studii de Licenţă şi Master timp de 6 ani, la buget, fiind şi bursier. afirma Cezar Baciu.
Adauga un comentariu