Cancan ultimă oră

Să vezi și să nu crezi! Câți lei i-a dat soția lui Ștefan Bănică Jr unui sărman angajat de la un service auto, după ce i-a spălat mașina

Publicat: 07 dec. 2019

Cancan. ro vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale cu soția lui Ștefan Bănică Jr. Lavinia Pârva a demonstrat, încă o dată, că este una dintre cele mai cochete prezențe feminine din showbiz. Vedeta a avut o apariție răvășitoare într-un service auto, unde a făcut ”instrucție” cu angajații.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Lavinia Pârva, în Capitală, la o vulcanizare situată pe Strada Barbu Văcărescu, unde artista și-a dus mașina pentru schimbul de cauciucuri.

A furat toate privirile la service

După cum se poate deduce din imagini, partenera de viață a lui Ștefan Bănică Jr. ar fi client fidel al service-ului auto. Și asta pentru că, de cum și-a făcut apariția, Lavinia Pârva a fost preluată de angajații de la vulcanizare. Lucrătorii au “sărit” imediat să-i facă schimbul de cauciucuri și să-i spele mașina vedetei.

La final, după ce a revenit la vulcanizare, Lavinia Pârva a știut cum să-i trateze pe angajații cu care a făcut ”instrucție”. După ce s-a controlat în geanta de firmă, soția lui Ștefan Bănică Jr. a scos mai multe bancnote ”calificate”, pe care i le-a oferit unuia dintre lucrători.

Mai mult decât atât, soția lui Ștefan Bănică Jr. a furat privirile tuturor. Așa cum era de așteptat, Lavinia Pârva a ales o ținută elegantă, pe care a accesorizat-o cu o pălărie, dar și cu ochelari de soare.

Viața lui Ștefan Bănică și a Lavinei Pârva s-a schimbat de când a apărut pe lume micuțul Alexandru

”Este o perioadă în care s-au intensificat toate emoțiile și trăirile, o perioadă în care, deși este recomandat să stau mai liniștită, simt că pot muta munții din loc. Am capacitatea, parcă, să fac de două ori mai multe lucruri, doar suntem doi, nu?! Râd mai mult, sunt foarte distrată și, totodată, parcă am mai multă inspirație. Am o perioadă în care îmi place mai mult ca niciodată să compun, să scriu texte, dar îmi place să îmi petrec timpul și acasă citind sau căutând idei pentru camera bebelușului (…)

Cred că momentul ne-a ales pe noi. Eu nu am programat niciodată momentele importante din viața mea. Am avut mereu certitudinea că, dacă un lucru este menit să se întâmple, se va întâmpla cu siguranță. Această minune a venit la momentul potrivit în viața noastră, fără programări sau lucruri premeditate.

Mi-am dorit, în schimb, ca acest lucru să vină atunci când eu sunt suficient de matură și responsabilă, astfel încât să-i ofer o educație și o viață bună celui mic. Nu știu dacă am ajuns acolo, dar sper să fiu o mamă bună și să-i ofer copilului meu tot ce e mai bun și mai frumos pe această lume…”, a mărturisit Lavinia.loading...

Adauga un comentariu