Cancan

Sabrina Preda, biografia unei femei de succes. ,,Sunt o fire ambițioasă și în vocabularul meu nu există nu pot…”

Publicat: 14 mart. 2022
Sabrina Preda
Sabrina Preda are o carieră impresionantă în televiziune și se bucură de aprecierea publicului.

Una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România, Sabrina Preda, are o biografie a unei femei de succes. La vârsta de 28 de ani, frumoasa vedetă are o carieră impresionantă în televiziune și se bucură de aprecierea unui public numeros. Extrem de discretă când vine vorba de viața privată, Sabrina Preda este o prezență încântătoare în showbiz-ul autohton. Multă lume se întreabă cum a ajuns aceasta o femeie de succes și cum este ea dincolo de lumina reflectoarelor.

Sabrina Preda, o femeie de succes la o vârstă surprinzătoare

La vârsta de 28 de ani, Sabrina Preda are o carieră impresionantă și este una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România. Aceasta are o experiență vastă ca reporter de teren, dar s-a remarcat și la pupitrul știrilor de la Antena 1 și Antena 3.

Tânăra este extrem de apreciată de colegii de breaslă pentru profesionalismul și ambiția sa. Aceasta a mărturisit că a fost atrasă mereu de domeniul în care activează acum și și-a dorit să fie cea mai bună. Sabrina Preda se mândrește cu profesia, dar și cu familia ei frumoasă.

,,Am 28 de ani, sunt o iubitoare a meseriei de jurnalist, sunt o fire ambițioasă și în vocabularul meu nu există nu pot. Îmi ador familia numeroasă, prietenii, nu la fel de numeroși, și colegii, care pot intra ușor în cele două categorii deja enumerate. Mă simt binecuvântată în fiecare zi pentru că îmi iubesc viața. (…)

Am terminat liceul, profil matematică-informatică și am intrat la Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice. Eram absolut disperată că nu mă regăseam deloc într-una din meseriile pentru care mă pregăteam la facultate. Până când tata a văzut că cei de la Antenă fac reclamă la școala lor de televiziune – Intact Media Academy (IMA). El a insistat să mă duc, aducându-mi aminte de toate chinurile la care îi supuneam în copilărie. Așa a început totul.”, a declarat aceasta.

Dincolo de succesul în carieră, Sabrina Preda se bucură din plin de viață și de familia ei superbă. Tânăra jurnalistă are un fizic de invidiat și este atentă la aparițiile sale publice. Aceasta este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde se afișează în ipostaze inedite și face furori cu silueta perfectă.

Și frumoasa prezentatoare de știri Anamaria Gudu arată spectaculos și se menține în formă. Aceasta este o prezență discretă în lumea mondenă, alături de colega ei de breaslă, Ramona Păuleanu, care a încercat mereu să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

Departe de scandaluri și controverse a încercat să fie și celebra prezentatoare Andreea Esca, știrista care a făcut furori cu un pictorial inedit pe vremea când era însărcinată.

Ce spune frumoasa jurnalistă despre provocările profesionale

Sabrina Preda a avut parte de multe provocări în carieră. Nu de puține ori aceasta și-a pus viața în pericol pentru a transmite știri din zone de conflict și a avut parte de momente tensionate, însă a reușit de fiecare dată să își îndeplinească sarcinile cu succes.

În cadrul unui interviu, aceasta a vorbit despre traseul ei profesional și cum a ajuns să aibă succes în televiziune.

,,Deși am doar 7 ani în presă, povestea începe de când aveam eu 7 ani. Am primit o cameră video de la ai mei, de Crăciun, și atunci s-a înfiripat relația mea cu televiziunea. Habar nu aveam pe atunci că va fi iubire până la adânci bătrâneți. (…)

Țin minte că erau cursante IMA, care erau în practică de 6 luni, și nu erau încă angajate, atunci când am pășit în redacție. Eu, în 3 săptămâni, am fost angajată. (…) Apoi, după câțiva ani, am primit cea mai frumoasă veste. Vă dați seama ce bucurie mi-a invadat sufletul când am aflat că voi fi trimisă la o bursă CNN în Atlanta?”, a mărturisit frumoasa jurnalistă.

Sabrina Preda a dezvăluit cum este ea dincolo de lumina reflectoarelor și ce înseamnă celebritatea.

,,Să fim serioși, nu sunt celebră! Eu mă emoționez de fiecare dată când se întâmplă să mă oprească cineva pe stradă, să îmi facă un compliment, care îmi știe reportajele, care urmărește News Hour with CNN, emisiunea pe care o realizez cu Ana Maria Roman și Sergiu Cora. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu am căzut în capcana de a mă considera celebră.”, a mai precizat aceasta.

O altă femeie de succes este fosta prezentatoare de știri Malvina Cservenschi. Aceasta s-a retras din televiziune de câțiva ani pentru a se ocupa de afacerile pe care le deține.

Sabrina Preda are o carieră impresionantă în televiziune și se bucură de aprecierea publicului. Celebra jurnalistă atrage privirile tuturor când apare la evenimentele mondene, fiind admirată pentru frumusețe și discreție.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net
Adauga un comentariu