Secretele istoriei

Sacrificiul uman intre adevar si minciuna

Publicat: 14 ian. 2015
3

Cronicarii spanioli din antichitate descriu faptul ca zi si noapte curgea sange in templele aztece. Persoana care trebuia sa fie sacrificata, primea calitati pe care numai zeii le aveau. Prin aceste ritualuri aztecii isi recapatau energiile si sustineau astrele de la care luau aceasta energie. Persoanele care erau sacrificate erau in primul rand prizonierii de razboi ai aztecilor. Aztecii si-au inceput ascensiunea la 1300 si se spune ca jertfeau 20000 de oameni pe an.

Un alt popor deosebit de crud au fost celtii. Ei luptau complet dezbracati si imbalsamau capetele victimelor, in ulei de cidru, pe care le pastrau intr-un scrin. Le prezentau cu mandrie musafirilor.
Maorii au fost primii care s-au asezat in Noua Zeelanda. Ei erau canibali. Documentele vorbesc despre un incident care s-a produs in anul 1806, cand majoritatea marinarilor europeni au fost ucisi si mancati de catre maori.

Herodot povesteste in una din scrierile sale despre geti. Acestia sacrificau oameni pentru zeul lor, Zamolxis. Victima era aruncata in sulitele pe care alti geti le tineau. Daca acesta murea, insemna ca zeul era dornic sa-i asculte. Daca victima nu murea, acesta era invinuit ca este un om rau si ca zeul nu-l dorea. Ritualul se relua, pana cand victima murea. Revenind in zilele noastre, David Berkowitz, un renumit satanist a facut dezvaluiri despre ritualul satanist pe care il practica iiluminatii. El sustine ca din randul satanistilor fac parte medici, avocati si nu analfabeti. Acestia au cluburi exclusiviste, unde practica juramantul sangelui, potrivit efemeride.ro.

Ritualul satanic
se bazeaza pe invataturile lui Aleister Crowley. El a reusit sa scrie o carte numita Cartea legii, prin scriere automata. El intra in transa, moment in care, mana scria automat tot ceea ce o entitate necunoscuta ii dicta. Cartea vorbeste despre o rasa de supraoameni, ascunsi care conduc lumea. Se vorbeste despre legea celor puternici, despre cei multi si saraci care trebuie lasati sa moara in mizeria lor. Nu va fie mila de cei slabi, calcati-i in picioare! Aceasta este legea pentru cucerirea lumii. Sa curga sange!
Specialistii sustin ca textul seamana cu sentimentele nutrite de reptilienii din regiunea inferioara a celei de-a patra dimensiuni si de servitorii satanici care ii slujesc.

Membrii fratiilor omoara nu numai prin violenta fizica. Atacurile psihologice sunt metode tot mai frecvente. Entitatile care au comunicat cu Crowley i-au influentat pe Hitler si pe arhitectii nazismului. Ideile lui Crowley au fost preluate in anii 60, de miscarea hippies. Dupa ce si-a publicat revelatiile, el a devenit membru al Ordinului Templierilor Orientali, cu sediul in Germania. In sanul acestui ordin s-au format multi intelectuali nazisti.

Simultan el era francmason de gradul 33 si agent al serviciilor secrete britanice. Mai mult, el a fost consultant al lui Winston Churchill. Anual in 21 si 22 iulie, satanistii se intalnesc la Bohemian Grove, un club exclusivist. Alex Jones, un ziarist american a reusit sa intre deghizat la o astfel de ceremonie si chiar sa filmeze cu o camera ascunsa. Totul se petrece in jurul unei statui gigantice a unei bufnite, cam 13 metri inaltime, la baza acestei fiind amenajat un altar pentru jertfe.

Tipologii si scopuri

Tipologia sacrificiului uman este o paralela apropiata la variile practici ale sacrificiilor rituale ale animalelor (sacrificiul animal) si ale sacrificiilor in general. Sacrificiul uman a fost practicat in diferite culturi, de-a lungul istoriei. Victimele erau de regula omorate ritual, intr-o maniera care era destinata sa multumeasca sau sa imbuneze zeii, spiritele sau mortii, de exemplu ca si ofranda impaciuitoare, sau ca si sacrificiu in avans, cand servitorii regelui sunt omorati pentru a-si putea sluji stapanul si in viata urmatoare. Practici similare se regasesc in unele societati tribale sub forma canibalismului sau vanatorii de capete. In Epoca fierului, odata cu evolutiile religioase asociate (Epoca Axiala), sacrificiul uman devenea mai putin obisnuit in Lumea Veche, si incepea sa fie desconsiderat pe scara larga, ca si barbar, deja in vremurile pre-moderne (Antichitatea Clasica). Acuzatiile de sange sunt acuzatii false, ce tin de sacrificiile rituale.
Adauga un comentariu