Fotbal extern

Safet Sucic ramane pe banca Bosniei

Publicat: 06 ian. 2012

Selecţionerul echipei de fotbal a Bosniei, Safet Susic, şi-a prelungit joi contractul, avand ca misiune calificarea la Mondialul-2014 din Brazilia, a anunţat Federaţia bosniacă (FSBIH).

‘Sunt mulţumit de acest acord care ne permite să continuăm să muncim împreună, a declarat Susic după semnarea contractului. Acesta a fost obiectivul meu după finalul meciului cu Portugalia’, pierdut cu 6-2, în barajul calificărilor pentru Euro-2012.

‘Ştiu că avem o echipă bună (…), cunosc foarte bine jucătorii şi cred că această formaţie va avea o şansă mai mare cu mine decat cu oricine altcineva’, a adăugat Susic, citat într-un comunicat al FSBIH.

Fosta vedetă a fotbalului iugoslav şi al echipei franceze Paris Saint-Germain (PSG) a declarat că vizează primul loc în grupa G din zona europeană a calificărilor Mondialului-2014, în care Bosnia va avea adversari Grecia, Slovacia, Lituania, Letonia şi Liechtenstein, în perioada 7 septembrie 2012-15 octombrie 2013.

Bosnia nu a participat niciodată la un turneu final de Campionat European sau de Cupă Mondială.

Susic (56 ani), fost mijlocaş ofensiv al selecţionatei iugoslave şi al PSG, a fost numit selecţioner al echipei de fotbal a Bosniei în decembrie 2009.loading...

Adauga un comentariu