Eveniment-Social

Sala de sport de dimensiuni olimpice in Targu Frumos

Publicat: 23 ian. 2015
1

@ Lucrarile vor demara in urmatoarea perioada, iar valoarea investitiei va depasi 1 milion de euro

Una dintre cele mai moderne sali de sport se va construi anul acesta in orasul Targu Frumos. Astfel, Compania Nationala de Investitii a finalizat recent procedurile de licitatie in vederea selectarii unei firme de constructii care urmeaza sa efectueze lucrarile de constructie ale acestui obiectiv, finantat cu fonduri de la bugetul statului. „Vom avea una dintre cele mai mari si performante sali de sport din judetul Iasi. In tribune vor putea asista pe scaune la competitii un numar de cel putin 180 de persoane. De asemenea, terenurile vor avea dimensiunile necesare gazduirii unor competitii olimpice”, a declarat Ionel Vatamanu, primarul orasului Targu Frumos.

Sala de sport va fi amenajata in curtea Liceului Ion Neculce din oras. Primaria orasului a pus la dispozitia autoritatilor centrale o suprafata de 3.600 metri patrati pentru amenajarea salii de sport. Valoarea estimata a investitiei este de 5.270.706 lei, fara TVA, din care cheltuieli pentru obtinerea si amenajarea terenului in suma de 201.944 lei.

Reamintim ca, la sfarsitul anului trecut, Primaria Targu Frumos a receptionat lucrarile de modernizare a spitalului din oras. De asemenea, in 2014, primaria a finalizat asfaltarea unora dintre cele mai importante artere rutiere din oras.

Comentarii
  • Daca se va face sala de sport va trebui sa platim ca sa jucam pe el? Parerea mea ar fi sa se puna o suma simbolica 2/3 lei … oricum ideea este foarte buna si camere de supraveghere ca cei care strica sa plateasca

Adauga un comentariu