Eveniment-Social

Sala de sport pentru competitii olimpice la Miroslava – FOTO

Publicat: 16 sept. 2012
1

@ In perioada urmatoare, in comuna Miroslava va fi inaugurata una dintre cele mai moderne sali de sport din judetul Iasi @ Aceasta a fost realizata de Compania Nationala de Investitii cu ajutorul unor fonduri in valoare de circa 800.000 euro

Una dintre cele mai mari sali de sport din judetul Iasi va fi inaugurata in perioada urmatoare in comuna Miroslava. Amplasamentul acesteia este chiar la marginea drumului judetean Iasi – Voinesti – Dagata, in spatele sediului Primariei Miroslava. Lucrarile finalizate recent au fost finantate de Guvernul Romaniei prin Compania Nationala de Investitii (CNI). „Valoarea investitiei este de circa 800.000 euro. Lucrarile au evoluat destul de repede deoarece am avut finantare. Vom inaugura obiectivul in urmatoarea perioada deoarece trebuie sa mai realizam racordul la reteaua de canalizare. Este o sala destul de mare care poate gazdui tot felul de competitii sportive si era normal sa fie dotata si cu dusuri. Prin urmare nu o putem inaugura pana cand nu racordam baile si dusul la reteaua de canalizare”, a spus Dan Nita, primarul comunei Miroslava.

Sala de sport are terenuri amenajate atat pentru baschet, handbal dar si pentru fotbal. De altfel, in comuna Miroslava activeaza o echipa de fotbal si una de handbal. De asemenea, aceasta sala de sport este dotata si cu o tribuna de 150 de locuri. Acest obiectiv face parte dintr-o strategie mai ampla de a construi in comuna Miroslava un complex sportiv deoarece se afla foarte aproape de municipiul Iasi. De aceea in urmatorii ani se vor construi in celelalte sate ale comunei, Cornesti si Ciurbesti, alte baze sportive care vor cuprinde inclusiv bazine de inot.

Adauga un comentariu