Sport

Sala Polivalenta a gazduit conferinta de presa a turneului de box „Memorialul Iosif Mattes”

Publicat: 19 oct. 2012
1
Dupa ceremonia de depunere a unei coroane de flori la mormantul celui care a fost antrenorul iesean de box Iosif Mattes, restaurantul de la intrarea principala a Salii Polivalente din Iasi a gazduit conferinta de presa oficiala a turneului, la care au participat reprezentantii mass-mediei iesene, antrenori, sportivi si oameni din lumea boxului de la nivel local si national. 
In prezidiul conferintei de presa au luat loc presedintele AJ Box Iasi Vasile Cîtea, arbitrii de box Cristian Ciornia si Valentin Botez, antrenorul de box Nicu Branzei si directorul sportiv si ofiterul de presa al CS CFR Iasi, Dan Teodorescu
Dupa un moment de reculegere tinut în memoria celor care au fost antrenorii de box Iosif Mattes si Florin Butnaru, ultimul plecand în lumea umbrelor în urma cu doar cateva zile si care a fost elev al lui Iosif Mattes în anii din urma, Dan Teodorescu a prezentat programul complet al competitiei, care se va derula în Sala Polivalenta ieseana în zilele de sambata, 20 octombrie, de la ora 16.00 si duminica, 21 octombrie, de la ora 10.00. Totodata, a fost citita scrisoarea de salut adresata competitiei si venita din Israel, de la arh. Eduard Mattes, fiul regratatului Iosif Mattes. 
Adauga un comentariu