Sport

Salariu FABULOS! Lewis Hamilton si-a prelungit contractul cu Mercedes pana in 2018!

Publicat: 20 mai 2015
1

Pilotul britanic Lewis Hamilton a semnat un nou contract de 3 ani, pâna în 2018, cu echipa sa Mercedes, a anuntat campioana mondiala din 2014 la constructori si piloti, citata de Reuters.

„Mercedes este casa mea si nu pot fi mai fericit decât sa stau aici înca 3 ani”, a declarat englezul într-un comunicat. Prelungirea contractului dintre Hamilton, campion mondial cu McLaren în 2008 si în 2014 cu Mercedes, si echipa germana era anticipata de ceva timp, iar confirmarea a survenit înaintea Marelui Premiu al Monaco din 24 mai.

Conform presei engleze, Hamilton va încasa circa 140 milioane euro în cei 3 ani de contract. Pilotul de 30 de ani a purtat negocieri cu oficialii Niki Lauda si Toto Wolff înca de la finalul lunii ianuarie. Motivul pentru care prelungirea a fost amânata a fost posibilitatea ca Lewis sa ajunga la Ferrari. De la sosirea sa la Mercedes, în 2013, pilotul britanic a câstigat 15 curse si în prezent este lider în clasamentul pilotilor, cu un avans de 20 puncte fata de coechipierul sau, germanul Nico Rosberg.

Citeste si: Nimic nou in Formula 1! Lewis Hamilton a castigat Marele Premiu al Australiei

Citeste si: Pilotul de Formula 1 fara PERMIS de conducere

Citeste si: Va fi spectacol? Anul 2015 aduce noi schimbari in Formula 1

Adauga un comentariu