Sport

Salariul care l-ar convinge pe Gheorghe Hagi să preia o echipă. „Și un proiect serios!”

Publicat: 15 aug. 2020
Gheorghe Hagi a plecat de la FC Viitorul și acum a anunțat salariul pe care și l-ar dori la noua echipă
Gheorghe Hagi a anunțat salariul pe care l-ar dori la noua echipă.

Gheorghe Hagi a anunțat salariul pe care l-ar dori la noua echipă. Regele a anunțat în urmă cu două săptămâni că se retrage de pe banca tehnică a formației pe care o patronează, Viitorul, dar nu pare să stea foarte mult fără fotbal.

Gheorghe Hagi a anunțat în urmă cu două săptămâni că se retrage de pe banca tehnică a formației pe care o patronează, Viitorul, dar nu pare să stea foarte mult fără fotbal. Președintele clubului, Gică Popescu, declara recent că „l-a trimis în vacanță” pe cumnatul său, dar se pare că fostul decar al naționalei e tentat să antreneze în străinătate. Hagi și Popescu au numit deja un tehnician la formația din Ovidiu, iar Viitorul are planuri pentru următorul sezon din Liga I.
Fără Rivaldinho plecat, oamenii cu putere de decizie de la gruparea alb-albaștrilor încearcă să mai întărească echipa, iar Hagi supervizează de la distanță.

Suma pe care o cere Gheorghe Hagi

„Regele” are timp să ia în calcul și ofertele care-i bat la ușă, iar salariul pe care l-ar cere pentru un sezon e unul consistent.

„3 milioane de euro și un proiect serios”, a scris, vineri dimineața, ProSport.

Sursa citată mai susține că Hagi a avut în ultimii ani mai multe propuneri de la diverse formații din Golf, însă discuțiile nu s-au concretizat. Omul care a pus bazele Academiei și care a adus titlul la Ovidiu, Gheorghe Hagi, a demisionat din funcția de manager al echipei de seniori pe 2 august.

„Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcția de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanța, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 – 01 august 2020 și alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câștigarea campionatului României, a Cupei României și Supercupei României.

Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii și juniori.
Împreună cu președintele clubului va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic pentru FC Viitorul Constanța, pentru ca acesta să aibă timpul necesar de a-și cunoaște echipa, jucătorii, până la începerea noului sezon al Ligii 1”, se arată în comunicatul emis de Viitorul.

Gheorghe Hagi este gata de o nouă aventură în cariera de antrenor

Gheorghe Hagi este gata de o nouă aventură în cariera de antrenor după ce a renunțat să mai fie manager tehnic la Viitorul, echipă cu care a cucerit titlul de campioană, Cupa și Supercupa României.
Regele a acordat un interviu pentru site-ul coachesvoice.com și a dezvăluit la ce echipă era să ajungă înainte de Barcelona și de ce a preferat să îmbrace tricoul blaugrana.

„Eram la Cupa Mondială din Statele Unite din 1994 când m-a sunat impresarul meu: «Cruyff se interesează de tine, te vrea la echipa lui!» Pur și simplu mi-a urlat în telefon. Cu puțin timp înainte, fusesem mândru când citisem undeva că eram decarul lui favorit. Dar mai era o ofertă pentru mine, una foarte interesantă din punct de vedere financiar. Era de la Tottenham, dar acum banii nu mai contau pentru mine. Eu am crescut cu Ajax-ul lui Johan Cruyff, citeam tot despre ei ca un
puști care devorează cărți de benzi desenate. Iar Cruyff era idolul meu”, a dezvăluit Hagi.

Ce sfat i-a dat Gheorghe Hagi lui Ianis

Cel mai mare fotbalist român a fost privilegiat de faptul că l-a cunoscut personal pe Johan Cruyff și a explicat și una din lecțiile învățate.

„Un jucător va ajunge mare doar dacă are o echipă bună lângă el. Am jucat foarte bine la World Cup 94 pentru că aveam o echipă cu jucători de calitate imensă în toate compartimentele care munceau mult ca eu să am mingea.
Am creat toți un spirit de echipă incredibil. Acesta este sfatul pe care i l-am dat fiului meu, Ianis. Trebuie să ai o echipă puternică. Cu jucători mari. Așa vei juca și tu mai bine”, au fost cuvintele celui supranumit „Maradona din Carpați”.

Gheorghe Hagi primește un nou sprijin din partea Simonei Halep

Pe lângă subiectele legate de tenis și de revenirea în circuitul WTA, Simona Halep a comentat și retragerea surprinzătoare a lui Gică Hagi din funcția de manager tehnic al clubului FC Viitorul.
Relația de prietenie dintre cei doi este una cunoscută, iar Halep i-a transmis un mesaj de susținere lui Hagi, spunând că „Regele” are motive întemeiate pentru care a luat această hotărâre.

„Viitorul este Gheorghe Hagi, pentru că este echipa lui. Tot ce a construit acolo este remarcabil si impresionant.
Faptul că a luat această decizie înseamnă că are motive personale si toată lumea trebuie să îl susțină si să îl înțeleagă”, a spus Halep, la aeroport.

Adauga un comentariu