Salate

Salata calda cu carnati si anghinare

Publicat: 19 dec. 2012

Ingrediente:

2 bucati de anghinare
1 carnat de 200 de grame taiat in cubulete
40 ml ulei de masline
100 grame fasole
6 catei de usturoi
200 grame rucola
1 legatura menta
1 lamaie
 
Mod de preparare:
 
Intr-un bol cu apa si zeama de lamaie, inmoaie bucatile de anghinare. Incinge jumatate din ulei intr-o tigaie si prajeste anghinarea timp de 5 minute pe fiecare parte. Adauga carnatii si usturoiul si mai lasa pe foc inca 5 minute, amestecand din cand in cand. Scurge apoi bine totul si adauga intr-un bol. Amesteca cu fasolea, menta si rucola. Asezoneaza cu sare si piper. Stoarce si zeama de lamaie si stropeste cu restul de ulei de masline. Amesteca apoi totul bine. Salata calda cu anghinare si carnati se serveste cu felii de lamaie si paine prajita.

sursa: acasa



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit