Retete de post

Salata calda de conopida si fasole verde

Publicat: 28 iun. 2011
2

Ingrediente:

1 conopida
2 cartofi potriviti
300 gr fasole verde
1 morcov
1 catel de usturoi
1 ceapa verde
sare
seminte de chimen
ulei de masline
4 oua
2 caise

Mod de preparare:

Se spala legumele, se desface conopida in buchetele mici. Morcovul se curata, iar cartofii se taie rondele si se pun la fiert in apa cu putina sare sau in aparatul de gatit cu abur.
Intre timp, se toaca usturoiul si frunzele de ceapa, se taie caisele feliute si se fierb ouale. Cand legumele sunt fierte, se amesteca bine cu 4 linguri de ulei de masline, sare dupa gust, cu usturoiul, ceapa si o lingura cu varf de seminte de chimen.
Se taie ouale fierte cubulete, se pun pe farfurii frunze de salata verde, salata de conopida si se garniseste cu ou fiert si chimen.

sursa articol: http://www.bucataras.ro
sursa fotografie: http://www.bucataras.ro




Adauga un comentariu