Salate

Salata cu naut, dovleac si coriandru

Publicat: 09 feb. 2012

Ingrediente:

300 g naut din conserva
1 kg dovleac taiat in cubulete de 2 cm
3 linguri ulei de masline
1 lingurita chimion
1 ceapa mica rosie tocata maruntel
1 lingurita coriandru
sucul de la 1 lamaie

Mod de preparare:

Prima data se unge cu putin unt o tava, iar apoi se incinge cuptorul la 200 grade. Dupa aceea se amesteca uleiul cu dovleacul, coriandru si chimion intr-un bol. Adaugam sare si transferam amestecul in tava pregatita. Dam la cuptor timp de 20 de minute, apoi lasam sa se raceasca. Amestecam nautul cu dovleacul si ceapa intr-un bol de salata. Intr-un bol mic separat se amesteca uleiul ramas cu 2 linguri suc de lamaie si cu sare si turnam sosul peste salata. Se amesteca si se serveste imediat.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro



loading...

Adauga un comentariu