Salate

Salata de rosii cu ciuperci

Publicat: 11 iul. 2013

Ingrediente:

1 lingura seminte de susan
250g rosii cherry, taiate in jumatate
60g alune de padure
300g fasole verde
400g ciuperci champignon
2 linguri mustar Dijon
2 linguri miere
2 linguri otet de vin
100ml ulei de masline extra virgin
400g conserva boabe de naut clatite si uscate

Mod de preparare:

Amesteca uleiul de masline, otetul, mierea, mustarul, sarea si piperul intr-un bol. Pune deoparte in alt vas 2 linguri din acest sos. Adauga ciupercile in acest sos si lasa-le sa stea o ora la marinat.
Intre timp, spala fasolea verde si pune-o pe un platou in cuptorul cu microunde. Acopera-le cu un servetel de bucatarie si pune-le 1-2 minute la cuptor pana prin o culoare verde aprins. Baga-le apoi in apa cu gheata, stoarce apa si usuca-le. Incalzeste alunele intr-o tigaie neaderenta la foc mediu pana se prajesc foarte usor.Adauga semintele de sesan si mai lasa tigaia pe foc 1-2 minute.
Adauga fasolea verde, rosiile si boabele de naut in vasul in care sunt ciupercile. Pune deasupra restul de dressing si amesteca-le bine. Pune totul pe un platou, arunca deasupra alunele si semintele de susan.

sursa: foodstory



loading...

Adauga un comentariu