News Flash:

Salata italieneasca

22 Octombrie 2000
837 Vizualizari | 0 Comentarii
100 g morcovi curatati, taiati rondele si fierti in apa cu putina sare, 100 g fasole verde curatata, taiata in 2-3 bucati, fiarta in apa putin sarata, 100 g cartofi curatati de coaja, taiati in cuburi de marime potrivita si fierti in apa sarata, 100 g boabe mazare verde fiarta in apa sarata, 150 g masline, 4 oua rascoapte, marar, patrunjel.
Legumele fierte si racite se aseaza in salatiera. Se mai adauga maslinele curatate de samburi, verdeata (marar si patrunjel) taiata marunt si 4 oua rascoapte taiate in sferturi. Aceste cantitati se amesteca usor cu maioneza. Salatiera se garniseste la alegerea gospodinei.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1625 (s) | 22 queries | Mysql time :0.051862 (s)