Salate

Salata japoneza cu taietei si creveti

Publicat: 08 mart. 2013

Ingrediente:

500 g creveti decorticati
250 g taietei din faina integrala
300 g fasole verde
2 linguri de ulei
2 linguri ghimbir proaspat
15 ml sos de soia
60 ml sos de susan
o lamaie verde

Mod de preparare:

Fierbe pastele in apa cu sare timp de 10 minute, iar in ultimele minute de fiert adauga fasolea verde. Setrecoara-le si spala-le in apa rece si adauga o lingura de ulei. Incinge intr-o tigaie o lingura de ulei, adauga crevetii si lasa-i 2 minute, insa intoarce-i pe ambele parti sa se rumeneasca bine. Apoi, adauga ghimbirul, sosul de susan, zeama de lamaie si sosul de soia. Amesteca bine pastele cu sosul obtinut si condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Salata japoneza cu taietei si creveti se serveste presarata cu seminte de susan si verdeata.

sursa: acasa



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit