Vegetariene

Salau cu cascaval la cuptor

Publicat: 16 ian. 2012

Ingrediente:

6 bucati de salau decongelat, spalat si curatat
150 g cascaval ras
1 morcov
1 ceapa
1 lingura ulei
1 lingura otet
piper
sare

Mod de preparare:

Am calit ceapa si morcovul in tigaie, apoi am rasturnat legumele intr-o tava de jena, peste care am asezat bucatile de peste asezonate (cu sare si piper) si am pus si otetul. Toata „lucrarea” a stat in cuptor in jur de 15 minute, apoi am scos usor pestele (cu ajutorul a 2 palete) si le-am transferat in alta tava, peste peste am scurs sosul ramas de la legume si am pus si cascavalul. Am dat din nou la cuptor pt 5 min, atata cat cascavalul sa prinda o crusta si sa „inveleasca” salaul meu. Se serveste fierbinte, cu felii de lamaie.
Salau cu cascaval la cuptor din imagini a fost pregatit de Adnia.



loading...

Adauga un comentariu