Evenimente

Salbaticie in comuna Ruginoasa

Publicat: 21 sept. 2011
Ca si cum nu ar fi indeajuns faptul ca satenii din satul Rediu sunt terorizati de piromani, fara ca autoritatile abilitate sa ia vrea masura in acest sens, acum cetatenii comunei se confrunta cu o alta problema. Este vorba despre cainii comunitari.
 De o perioada de timp, mai multi cetateni s-au prezentat la spital cu muscaturi pe corp. Recent, alti doi cetateni au cazut victime cainilor. Este vorba despre doua varstnice care a necesitat sa fie internate la Compartimentul de Primire Urgente din cadrul Spitalului Municipal dupa ce au fost muscate de niste caini vagabonzi. Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanta Pascani, acestea au fost atacate de o haita de caini in timp ce se deplasau prin comuna iar una dintre victime, dupa ce a fost muscata, s-a dezechilibrat si a cazut lovindu-se puternic cu capul de asfalt. Dupa acordarea primului ajutor la unitatea medicala din Pascani, cele doua batrane, de 77 respectiv 80 ani, au fost transportate la spitalele din Iasi pentru vaccinarile necesare si tratament.
 De mentionat faptul ca nu cu mult timp in urma, in comuna Ruginoasa, s-au mai inregistrat astfel de cazuri. Mai mult decat atat, satenii comunei, mai precis din satul Rediu, mai sunt terorizati si de niste indivizi care pe timp de noapte dau foc gospodariilor din zona. Autoritatile locale din zona sunt mai mult inexistente deoarece pana la ora actuala nu au luat nici o masura pentru a stopa astfel de neplaceri printre cetateni, desi exista destule reclamatii in aceasta privinta.


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit