Actualitate

Salma Hayek: Nu sunt o tipa slaba, sunt chiar plinuta

Publicat: 28 sept. 2012

Daca esti fan/a Salma Hayek probabil vei spune ca este o femeie superba care pur si simplu are forme si asta nu este un lucru rau.

De altfel, sunt de parere ca o prinde foarte bine felul in care arata si nu mi-as putea imagina o versiune "slaba" a ei.

“Nu sunt o tipa slaba. Incerc, insa sunt la limita dintre o tipa grasa si una plinuta, dar sunt fericita cu asta.”, declara actrita pentru revista More.

“Toata lumea are cate o slabiciune. A mea este mancarea. Daca iubesti mancarea si iti place vinul rosu, trebuie sa mergi in Franta. Te vei afla in locul potrivit si nepotivit in acelasi timp.”

Vedeta in varsta de 46 ani adauga: “Trebuie sa ai un numar limita, cand observi ca nu mai incapi in hainele de la acel numar trebuie sa o iei inapoi. Nu fac exercitii fizice, insa am vointa si pot slabi prin dieta imi doresc asta.”

Un alt lucru care o tine pe Salma Hayek intr-un punct singur cand vine vorba de kilograme in plus este sotul ei, Francois-Henri Pinault cu care are o fiica in varsta de 5 anisor pe nume Valentina.

“Cred ca daca nu eram indragostita mi-ar fi pasat mult mai putin de felul in care arat. Dragostea imi da puterea sa ma pastrez in forma. Nu sunt superficiala insa atunci m-am ingrasat in perioada nasterii nu m-am simtit foarte bine.”, spune actrita.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit