Magazin

Salonul Auto Moto Bucuresti isi deschide portile

Publicat: 02 apr. 2013
1

Timp de 5 zile, la SAM Bucuresti, pe o suprafata de peste 9.000 m2, îsi vor prezenta ofertele dealerii de automobile, motociclete si scutere, componente auto-moto, piese de schimb, accesorii, tuning si echipamente service auto-moto, precum si companiile de leasing, asigurari si firmele specializate în închirieri auto.
Ofertele de primavara adresate clientilor din piata auto-moto se vor regasi aici, adunate într-un singur loc în spatiul din Piata Constitutiei. Asteptam cu interes ca o parte a noutatilor de la Geneva sa fie prezentate si vizitatorilor  Salonului Auto Moto, Bucuresti.
Atât în perioada premergatoare, cât mai ales pe durata desfasurarii SAM Bucuresti, expozantii vor beneficia de publicitate media realizata prin spoturi video si audio, stiri, comentarii TV si radio, articole si comentarii în presa scrisa cotidiana si saptamânala, reviste de specialitate, internet, social media.
Se adauga la acestea, afisajele pe panourile stradale de tip backlit si LCD din Bucuresti.
Este o oferta pe care jucatorii din piata auto-moto nu o pot accesa în mod individual si care le va asigura o vizibilitate excelenta si un spor de imagine, într-un cadru dedicat în mod constant pentru târguri, expozitii si concerte.
La editia trecuta, standurile expozantilor au fost vizitate de circa 30.000 de persoane.
„Cu experienta acumulata, vom ridica stacheta calitatii serviciilor oferite expozantilor si vizitatorilor la Salonul Auto Moto din Bucuresti”, au declarat oficialii SAM.
Acesta va fi un eveniment memorabil, un show exploziv, un prilej de a combina atractivitatea ofertelor si noutatilor pe piata auto-moto, cu momentele de relaxare prin concertele si spectacolele ce se vor derula pe toata durata evenimentului.
Totul într-un spatiu rafinat, confortabil si elegant.

Adauga un comentariu