Calatorii

Salt tehnologic pentru Bucuresti. Noile autobuze vor avea internet si prize usb pentru incarcarea telefoanelor

Publicat: 22 nov. 2018
9

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat, joi, inainte de sedinta CGMB, ca 40 de autobuze noi au ajus in Capitala, iar pana la sfarsitul lunii vor mai veni inca 60. Firea spune ca noile autobuze sunt dotate cu prize USB si vor avea si internet.

„Ceea ce parea o Fata Morgana, si anume sosirea autobuzelor noi Euro 6 devine o realitate. Avem deja 40 de autobuze sosite in Bucuresti, iar pana la sfarsitul lunii vor mai veni 60. Intram in procedura legala, si anume aceste autobuze sunt transferate catre Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara, astfel incat autobuzele sa poata fi folosite in scurt timp. Este un proiect important si vom putea ameliora traficul foarte greoi din Capitala”, a declarat, joi, primarul general, Gabriela Firea, inainte de inceperea sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB).

Potrivit edilului, noile autobuze vor avea prize USB pentru incarcarea telefoanelor.

„Autobuzele vor fi dotate la standarde moderne, vor avea GPS pentru ca oamenii sa stie cand ajunge autobuzul in statie, toate au aer conditionat si vor fi dotate cu prize USB, astfel incat sa poata fi incarcate telefoanele si vor avea si internet”, a mai precizat Gabriela Firea.

Adauga un comentariu