Terapii alternative

Salteaua cu pietre de jad sau turmalina readuce somnul insomniacilor

Publicat: 29 feb. 2012
7

Adormi greu noaptea? Daca ai raspuns afirmativ la aceasta intrebare, cel mai probabil suferi de insomnie. In afara de somnifere – care trebuie luate doar cu prescriptie medicala, va mai poate ajuta salteaua cu jad sau turmalina si infrarosii. Fiecare piatra are vibratia ei subtila, iar prin incalzire (razele infrarosii), efectele asupra tesuturilor vii sunt specifice.

Salteaua cu pietre naturale se foloseste extrem de simplu si eficient: o pui in priza, ii reglezi temperatura la care sa se incalzeasca si te culci pe ea. In timpul somnului, te relaxezi, scapi de durerile de spate ori de articulatii, de inflamatii (sinuzita, cistita, bursita, gastrita), constipatie, corpul se detoxifica, durerile de cap ori din alte zone ale corpului (chiar menstruale) se calmeaza. Dimineata, te trezesti odihnita, energizata si cu pofta de viata.

Calitatile terapeutice ale jadului si turmalinei
Jadul si turmalina au proprietati vindecatoare asemanatoare. Jadul are calitati vindecatoare prin energia stabila pe care o emana: fortifica plamanii, inima, timusul, sistemul imunitar, stimuleaza filtrarea prin rinichi si detoxifierea sangelui. Jadul este un transmitator natural de unde infrarosii la aceeasi lungime de unda ca organismul uman. 

Are in compozitie peste 30 de minerale, elemente esentiale pentru corp, si produce ioni negativi ce stimuleaza metabolismul celular, crescand vitalitatea, rezistenta si apararea imunitara. Incetineste imbatranirea, in timp ce stimuleaza mecanismele naturale ale corpului de aparare si auto-vindecare.

Printre efectele vindecatoare ale jadului sunt reglarea tensiunii arteriale (hipo- si hipertensiune), reducerea nivelului de colesterol rau, imbunatatirea circulatiei sangvine, precum si cresterea numarului de spermatozoizi si stimularea functiilor regeneratoare. 

Pe de alta parte, turmalina este cunoscuta  drept „cristal polar”, fiind singurul mineral care mentine un potential electric permanent. Efectele turmalinei asupra corpului uman includ echilibrarea sistemului endocrin, efecte pozitive asupra ficatului, sistemului nervos autonom, circulatiei sangelui si pielii. Aceasta piatra favorizeaza schimbul de oxigen din sange, fortifica sistemul imunitar si stimuleaza circulatia limfatica. Datorita efectelor sale, turmalina este supranumita „doctorul minunat”.

Adauga un comentariu