Local

Salubris cumpara pachete de paza, cu 80.000 de euro

Publicat: 13 mai 2019
1

In perioada urmatoare, pe data de 3 iunie, Salubris SA, societatea de salubritate a Primariei, organizeaza o licitatie pentru achizitionarea unor servicii de paza. Pentru o perioada de un an, societatea este dispusa sa plateasca suma de 374.490 lei, fara TVA, adica 80.000 de euro.

Serviciile de paza si interventie vor fi directionate spre urmatoarele obiective: sediul societatii din sos. Nationala, nr. 43, depozit ecologic Tutora, depozit Tomesti. In total, este nevoie de un numar de 3 posturi.

"Paza si apararea obiectivelor se executa cu agentii de paza din cadrul firmei specializate de paza si interventie, dotati corespunzator. Atunci cand situatia operativa din zona de dispunere a posturilor impune masuri suplimentare de paza, sau in cazul alertarii institutiei, la solicitarea institutiei, in sprijinul agentului de paza intervine o patrula. Patrula va fi formata din minimum doi agenti de paza dotati cu mijloace de protectie individuala, asigurate de firma specializata de paza si interventie. Patrula se va deplasa cu mijloacele auto din dotarea firmei si va avea misiunea de a respinge si retine persoana/persoanele care tulbura obiectivele, incearca sa intre fortat sau alte activitati similare", se arata in caietul de sarcini.

 

 

Comentarii
  • Insa se pare ca pana una alta, agentii de paza din cadrul firmei specializate de paza, pazesc punctele de colectare a gunoiului din cartiere ca nu cumva angajatii din cadrul firmei specializate in ridicarea gunoiului sa ridice gunoiul!

  • De ce nu contracteaza cu Politia Locala, asa mi se pare mai ok….de ce sa arunce cu bani in stanga si in dreapta pentru niste paznici beti ce dorm noptile cand ar putea sa lamureasca repede treaba

Adauga un comentariu