Economic Local

Salubris SA cumpără măști de protecție și dezinfectanți! Contractul are o valoare de peste 20.000 de euro

Publicat: 12 ian. 2021
Sediul Salubris SA, din Iași, de pe șoseaua Națională
Salubris SA cumpără echipamente pentru protejarea angajaților

Mai multe loturi de dezinfectanți și măști de protecție vor fi furnizate firmei de salubritate din Iași. Achiziția face parte din programul anual de achiziții. Furnizorii trebuie să respecte mai multe condiții cuprinse în caietul de sarcini

Firma de salubritate a Primăriei Iași continuă programul anual de achiziții. Salubris SA organizează o licitație pe data de 21.01.2021 pentru furnizarea mai multor loturi de dezinfectanți și măști de protecție.

„Conform programului anual al achizițiilor pentru anul 2021 și dată fiind situația creată de virusul COVID-19, este necesară încheierea unui/unor contracte de achiziție publică pentru furnizarea de măști de protecție și de dezinfectanți pentru mâini și suprafețe. Salubris SA, având ca obiect de activitate servicii de salubrizare la nivelul municipiului Iași, achiziționează aceste produse pentru asigurarea protecției sănătății angajaților. Misiunea Salubris SA este de asigurare a unor servicii moderne și performante de salubrizare în municipiul Iași, care să contribuie la eforturile comunității de dezvoltare economico-socială durabilă și de protejare a mediului”, se arată în caietul de sarcini.

Salubris SA a pregătit mai multe loturi de produse în cadrul procedurii

Procedura a fost împărțită în mai multe loturi: măști de protecție de unică folosință (10.000 buc.), măști de protecție din bumbac, reutilizabile (16.000 buc.), gel dezifectant (1.500 litri), dezinfectant lichid pentru suprafețe (200 litri).

„Materialul din care vor fi confecționate măștile trebuie să fie nețesut, să includă un strat de filtrare lipit sau poziționat între straturile de material, trebuie să aibă 3 straturi și minimum 3 pliuri. Produsul nu trebuie să se rupă sau să se destrame în timpul utilizării. Materialul din care este confecționată masca trebuie să fie hipoalergenic și să nu conțină substanțe toxice sau periculoase pentru organism. Masca trebuie să aibă bandă elastică de prindere pe cap și lamela nazală adaptabilă. Lamela metalică trebuie să fie învelită în plastic pentru a evita ruperea. Masca trebuie să se poziționeze cât mai aproape de nasul, gura și obrazul purtătorului”, se arată în caietul de sarcini.

Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic.

Primăria Iași a finalizat licitația pentru achiziția măștilor de protecție

Recent, municipalitatea ieșeană a finalizat licitația pentru achiziția unui număr 1.530.000 măști de protecție, ce vor fi furnizate unităților de învățământ din sistemul preuniversitare. Dintr-un număr total de 19 oferte, a fost aleasă cea depusă de societatea Global Treat SRL, din Galați. Oferta finală are o valoare de 306.000 lei, fără TVA. Astfel, o mască va fi achiziționată la un preț de 0,2 lei. Societatea este administrată de Andrei Lisinschi, iar asociat majoritar este societatea Amz Star impex SA.

Pentru elevii din clase 0 – IV vor fi furnizate 980.000 de măști, de dimensiuni reduse, care să se potrivească cu fața elevilor. Pentru elevii din clasele V – XII se va asigura un necesar de 550.000 măști. Produsele trebuie să aibă un termen de valabilitate de 2 ani de la data producerii și de 12 luni de la data livrării. Măștile trebuie furnizate în termen de 30 de zile de la data semnării contractului.

Adauga un comentariu