Actualitate

Salvare extrema a pompierilor ieseni – FOTO&VIDEO

Publicat: 11 mai 2011
Pompierii de la Detasamentul 1 Iasi au avut de-a face, aseara, cu o interventie extrem de dificila, in cartierul CUG. Pe nume Magic, o pisica surda a sarit de la etajul IV, s-a batut cu un caine, dupa care s-a urcat intr-un copac din apropierea blocului si refuza sa mai coboare. Alertati, vecinii si proprietarul pisicii au solicitat ajutorul la 112 si, in cateva minute, un echipaj de pompieri a demarat actiunea de salvare. Dupa aproape jumatate de ora, acesta a reusit sa desprinda pisica de creanga de care se agata cu inversunare si, in aplauzele catorva zeci de privitori, a adus pe pamant patrupedul speriat.


loading...

Comentarii
 • Antoniu esti atat de dobitoc incat nici nu are rost sa iti raspund. Ti-a venit tie acuma sa ceri socoteala banului public, dar nu te intrebi ca si acea persoana care a chemat pompierii poate plateste impozite la stat? Poate el vrea ca din banii aia sa ii fie salvata pisica. Care e problema ta? Si chiar daca nu ar plati impozit la stat aceste animale trebuiesc salvate indiferent de situatie, probabil tu le-ai lasa sa moara si ai trece indiferent pe langa ele.

 • Cat de dobitoc poti sa fii Seba daca nu stii ca in timpul asta o casa ardea in Iasi? Asa ca interventia la ,,pisica surda” arata iar incompetenta coordonarii de la 112.Suna acum la 112 si ai sa vezi dupa cat timp iti dau o salvare ! Poate ca pentru pisici surde intervin mai repede…Era o mare situatie de urgenta…ma mir ca nu au chemat si politia si armata.

 • Esti complet dezinformat. Pompierii nu au o singura masina in primul rand. In al doilea rand si animalele fac parte din categoriile de vietuitoare care trebuiesc salvate cand necesita o urgenta si crede-ma ca merita pe deplin efortul stiind ca o vietate( om , animal) este salvat de la moarte.

 • ANTONIU, ESTI MAI PROST DECAT PRECEDE LEGEA! DACA NU ESTI IN STARE SA APRECIEZI UN GEST NOBIL, CE TE MAI BAGI IN SEAMA?! GET LOST, STUPID ASSHOLE!! BRAVO, BRAVO, BRAVO POMPIERILOR!!!!!

 • Felicitari pompierilor si in special celui care s-a urcat pe scara si a luat pisica din copac!
  Orice pisica alba cu ochii albastri complet se naste surda. Surditatea e un defect genetic care se transmite odata cu genele pentru ochii albastri si blana alba.
  Stapanul pisicii sa o sterilizeze si sa aiba grija la ferestre si la balcon, sa nu mai sara.
  Mare minune ca nu a patit nimic si ca a fost salvata!

 • Ma antoniu ia sa imi arati si mie un articol in care se precizeaza ce casa ardea in iasi in timp ce pisica era salvata! Eu am fost de fata si o fost doar o masina si cativa pompieri nu o venit toate detasamentele din iasi! Iar timpul de raspuns a pompierilor a fost de aproximativ 7-8 minute de la apel !

 • Pisica se descurca si singura, cum a urcat in copac, la fel si cobora, fara ajutor, cand ii trecea sperietura, oricum nu murea acolo… Am ajuns, ca si americanii, sa ne pese mai mult de fiintele necuvantatoare decat de semenii nostri. Misiunea pompierului care a urcat scara ca sa salveze pisica a riscat sa-si piarda echilibrul si sa cada de la acea inaltime. Toti acei pompieri ar fi trebuit platiti direct de proprietarul pisicii, sa vedem daca mai incearca aceasta gluma in viitor. De ce n-a urcat el in copac sa vada cum e? Pompierii au alte prioritati in meseria lor de a salva vieti(umane)….e pur si simplu ridicol ca au fost chemati pentru o pisica pe care o poti inlocui eventual daca nu te mai vrea de stapan…

 • For Mr.K. You just don’t make any sense in your comment…unless you’re the owner of that cat. I’m so glad I don’t live around ignorant people like you, and I’m far away from your trees and helpless cats! Peace!

Adauga un comentariu