Secretele istoriei

Samantha Markle spune că Meghan va divorța. Ce dezvăluiri a mai făcut sora vitregă a ducesei de Sussex

Publicat: 16 mart. 2021
Samantha cu o spranceana ridicata langa Meghan Markle intr-o rochie de seara
Dupa interviul acordat pentru Oprah, Samantha Markle, sora vitrega a ducesei de Sussex, spune ca Meghan va divorta de Printul Harry.

Samantha Markle spune că Meghan va divorța de Prințul Harry. Sora vitregă a ducesei de Sussex a făcut o serie de dezvăluiri în urma interviului pe care cei doi l-au acordat pentru Oprah. Samantha a pornit o serie de atacuri nemiloase și spune că nu se va opri aici.

Presa internațională este de părere că aceste declarații sunt pur speculative deoarece cele două surori nu își mai vorbesc de ani buni.

Samantha Markle spune că Meghan va divorța

Fără prea multe ezitări, sora vitregă a ducesei de Sussex a precizat faptul că Meghan va divorța de Prințul Harry.

„Cred că vor ajunge la divorț, cu excepția cazului în care primesc consiliere extinsă și își vor cere scuze de la cei pe care i-a denigrat în acești de doi ani”, a râs ea.

„Nimic din toate acestea nu a fost cinstit, iar daunele aduse familiei Regale au fost masive, mai ales acum.”, a continuat.

„Ce bărbat ar fi fericit sau confortabil cu asta? În momentul în care cred, începe să se opună sau să se retragă, cred că poate deveni complicat, dacă nu are un avocat foarte bun. Nu știu ce se va întâmplă”. a adăugat Samantha.

Meghan ar trebui să își ceară iertare

În cadrul aceluiași interviu, Samantha a precizat că pentru a avea din nou o relație apropiată cu Thomas, tatăl lor, Meghan ar trebui să își ceara scuze.

„Trebuie să-și ceară scuze publice. Simt cu adevărat că acest lucru a fost atât de orchestrat încât trebuie să anuleze daunele. A făcut multe daune unui bărbat care i-a dat o viață incredibilă.”

Interviul dat de Meghan și Harry în SUA a băgat Casa Regală în şedinţă la Palatul Buckingham

In urma celebrului interviu, Daniela Relph, corespondentul casei regale, a declarat că Palatul Buckingham „nu va dori să se simtă grăbit să spună ceva” despre afirmațiile prințului Harry și Meghan. Cuplul a vorbit cu Oprah despre rasism, sănătate mintală, mass-media și alți membri ai familiei regale.

În medie, 11,1 milioane de persoane din Marea Britanie au urmărit interviul luni seara. Ducesă – care este primul membru de rasă mixtă al familiei regale moderne – a spus un episod care are tentă rasistă. De exemplu, Harry a fost întrebat de un membru al familiei regale nenumit „cât de întunecat” ar putea fi pielea fiului lor Archie.

Prințul Harry i-a lămurit ulterior lui Oprah că declaraţiile nu au fost făcute nici de regină, nici de ducele de Edinburgh . Între timp, purtătorul de cuvânt al președintelui american Joe Biden a spus că va lăuda pe oricine pentru că are curajul să vorbească despre sănătatea mintală.

O altă dezvăluire care a zdruncinat mass-media a fost cea potrivit căreia Meghan ar fi vrut să își ia viața. Ducesa a recunoscut că a avut gânduri sinucigașe și că acea viață era toxică pentru ea.

Dupa interviul acordat pentru Oprah, Samantha Markle, sora vitrega a ducesei de Sussex, spune ca Meghan va divorta de Printul Harry.

Adauga un comentariu