National

Sambata, la Pascani, a avut loc conferinta municipala a Organizatiei de Tineret

Publicat: 15 mart. 1999
1

•Simbata, 13 martie a.c., Pascaniul a cunoscut un eveniment deosebit. La nici o luna de la infiintarea Organizatiei Municipale Partidul Alternativa Romaniei a avut loc, la Clubul Copiilor, conferinta municipala a Organizatiei de Tineret a aceluiasi partid.

Deschiderea conferintei municipale a fost oficiata de liderii TAR Iasi, Emil Haba – presedinte al organizatiei judetene si Marius Alexa – presedinte al Organizatiei de Tineret. Din discursurile liderilor ieseni a reiesit multumirea fata de spiritul tineresc si placuta surpriza de a vedea sala arhiplina.
In urma votului secret, cei circa 100 tineri prezenti in sala l-au desemnat in functia de presedinte al proaspetei organizatii de tineret pe Ionut Nichifor.

In premiera pentru viata politica a municipiului, noii lideri ai organizatii de tineret TAR si-au propus monitorizarea activitatilor administratiei publice locale si insusire unui program de instruire al tinerilor.
Juniorii Alternativei Romaniei si-a propus ca pe data de 3 aprilie sa declare Ziua Curateniei in municipiul Pascani. „Am certitudinea ca peste 50 de tineri vor fi prezenti in fata Primariei pe data de 3 aprilie pentru a cere unelte necesare demararii activitatii de curatenie a orasului. Daca administratia nu va fi sensibilizata de actiunea noastra noi cu miinile goale vom merge sa curatam aleile si parcul din oras”, a declarat proaspatul lider TAR.

Mentionam ca aproximativ 20 de tineri sint veniti prin „transfer” din partea Partidului Democrat. In finalul Conferintei municipale a avut loc un spectacol de actorie si dans pe muzica Mariei Tanase, spectacol oferit de studenti ieseni, din clasa prof. Cornelia Gheorghiu si Emil Coseru.

Adauga un comentariu