Stiri si curiozitati

Șampon de cal. De ce produsul este adorat și lăudat de hairstyliști celebri?

Publicat: 20 sept. 2022
femeie care se tine de parul sau deteriorat
Pentru cele mai bune rezultate, diluați cantitatea necesară de șampon într-o cantitate mică de apă

Șamponul de cal are o formulă de șampon de curățare blândă. Acesta este creat pe bază de componente derivate din ovăz, cu o concentrație mare de keratină, fără sulfați, parabeni și siliconi. Acesta este conceput pentru a îngriji delicat și atent părul și scalpul unei persoane.

Șamponul are un pH neutru, ideal pentru pielea umană. Utilizarea constantă a șamponului contribuie la creșterea părului. Acesta devine sănătos, șamponul întărind și restabilind fiecare fir de păr pe toată lungimea sa din interior și din exterior. Este recomandat în special pentru utilizare după vopsirea și decolorarea părului. De asemenea, șamponul curăță extraordinar de bine părul de produsele folosite la coafare. Unii specialiști recomandă spălarea cu un astfel de șampon după procedurile de laminare în salon și îndreptare cu keratină.

femeie care se tine de parul sau deteriorat
Uleiul de avocado este un cocktail de vitamine

Șampon de cal. Ingrediente active conținute în acesta

Șamponul conține keratină. Acest ingredient învăluie părul și, pătrunzând adânc, restabilește diferite probleme ale structurii părului. Mai mult decât atât, acesta umple zonele deteriorate și recreează stratul natural, completează părul, restabilindu-l complet.

Substanțe tensioactive de ovăz obținute prin acilarea aminoacizilor din fulgii de ovăz. Ele nu modifică funcțiile de barieră ale pielii. Din contra, acestea formează o spumă cremoasă groasă și ultra-moale pentru curățarea blândă a pielii și a părului și sunt de câteva ori mai puțin agresive decât agenții tensioactivi convenționali.

Pe lângă aceste componente, șamponul conține in, castan de cal, rădăcini de brusture, ghimbir, calamus și ardei iute. Fiecare dintre ele, în felul său, întărește foliculii de păr și promovează creșterea părului sănătos.

femeie care incearca sa pieptine parul sau incalcit
Pe lângă aceste componente, șamponul conține in, castan de cal, rădăcini de brusture, ghimbir, calamus și ardei iute

Uleiul de avocado este un cocktail de vitamine. Acesta conține vitamina A, C, D, E, K, PP și vitamina B.  Pe lângă o listă întreagă de vitamine, uleiul este bogat în minerale naturale, acizi grași saturați și nesaturați. Toate aceste substanțe îmbunătățesc structura părului, întăresc foliculii de păr, redau strălucirea naturală, rezistența și elasticitatea părului. Acest șampon conține și pantenol. Substanța hrănește și întărește rădăcinile părului. Are efect de hidratare și netezire, conferă părului o strălucire radiantă pe toată lungimea.

Cum se aplică șamponul pentru un efect vizibil? Dozajul necesar

Pentru cele mai bune rezultate, diluați cantitatea necesară de șampon într-o cantitate mică de apă, apoi aplicați soluția pe părul și scalpul bine hidratat. Pentru a reuși ca șamponul să intre suficient de bine în scalp și la rădăcina firului de păr masați și clătiți ușor cu apă. Reaplicați șamponul, distribuiți prin păr și masați din nou, veți simți o spumă cremoasă densă. Să nu uiți să clătești bine cu apă după terminarea masajului scalpului.

persoana care aplica sampon pe parul umed al unei femei
Șamponul conține keratină

Aplicând astfel șamponul-balsam va curăța delicat și va catifela părul, adăugând strălucire acestuia. De asemenea, acesta va restabili structura părului pe toată lungimea, netezând plăcile de ceramidă, hidratând și păstrând protecția naturală a firului de păr.

Un șampon de cal este recomandat de către specialiști pentru un păr uscat și plictisitor, păr deteriorat, păr despicat și fragil precum și pentru căderea părului. De asemenea, acesta contribuie la restabilirea firului de păr după o coafură mai complicată sau pentru pregătirea podoabei capilare înainte creării unui look deosebit.

femeie cu parul stralucitor si sanatos
Șamponul are un pH neutru, ideal pentru pielea umană

 
Adauga un comentariu