Gadgeturi

Samsung a prezentat noua gama de televizoare SUHD pentru anul 2016

Publicat: 17 ian. 2016

Samsung Electronics a prezentat la CES 2016 noua serie de televizoare SUHD, cuprinzand modele cu ecran curbat fara rama, dispunand de tehnologie Quantum dot si fidelitate imbunatatita a culorilor, obtinuta folosind procesare pe 10 biti pentru fiecare canal RGB.

„Noile televizoare SUHD reprezinta una din realizarile noastre importante in materie de inovatie, care conteaza cel mai mult pentru utilizatorii nostri, pentru ca ofera cea mai buna calitate a imaginii pentru acasa”, spune Hyun Suk Kim, presedinte Visual Display Business pentru Samsung Electronics. „In 2016, mergem mai departe pentru a oferi o sinergie remarcabila de design, inginerie si arta.”

Toate modelele Samsung SUHD de anul acesta ofera o experienta premium High Dynamic Range, cu un nivel superior de contrast si luminozitate. Mai mult, noile modele integreaza si tehnologia Ultra Black, promitand o mai buna calitate a imaginii reducand reflexiile cauzate de lumina ambianta.

Samsung Smart TV 2016  principalele facilitati:

– Noul Smart Hub – Samsung Smart Hub 2016 este dezvoltat astfel incat sa le ofere utilizatorilor acces simplu la continutul favorit, intr-un singur loc. Programe live, VOD (Video on demad), jocuri si chiar meniul care apare pe ecran permite accesul la programele preferate imediat ce televizorul a fost deschis.
– Telecomanda Samsung Smart Control – Noile Smart TV-uri Samsung elimina necesitatea de a folosi mai multe telecomenzi. Televizorul recunoaste automat tipul de set-top-box, consola, dispozitiv VOD sau sistem home theater conectat. Astfel, utilizatorul poate controla toate dispozitivele externe doar cu o singura telecomanda, fara niciun alt proces de instalare.
– Gaming fara consola – Utilizatorii au acces la cea mai realista experienta de gaming disponibila pe un ecran de mari dimensiuni fara a avea nevoie de o consola. Peste 500 de jocuri pot fi descarcate sau rulate direct pe Smart TV. Noile titluri PlayStationTMNow includ  Assassin’s Creed III, Batman: Arkham Origins, The LEGO Movie si multe altele.
Serviciul EXTRA – Apasand butonul EXTRA disponibil pe telecomanda Samsung Smart Control, pe ecran sunt afisate informatii care au legatura cu continutul afisat. Utilizatorii pot verifica profilele jucatorilor si statistici in timpul transmisiunilor sportive, informatii despre actorii din filmele preferate si multe altele.
Smart View – Aplicatia pentru mobil Samsung Smart View le ofera utilizatorilor posibilitatea de a impartasi instantaneu continut cu familia. Aplicatia Smart View actualizata este acum compatibila nu doar cu dispozitivele Samsung Galaxy, ci si cu cele cu sistem de operare Andoid si iOS si computere cu sistem de operare Windows. Aplicatii cunoscute, inclusiv Accuweather, Crackle, iHeartRatio, M-Go, Plex, Pluto.Tv UFC, Vimeo, YuppTV si multe altele sunt de asemenea compatibile cu Smart View.
– Mai mult acces la continut – Streaming-ul de filme UHD si emisiuni TV prin platfomele Amazon, M-Go sau Netflix si accesarea aplicatiilor precum YouTube nu a fost nicand mai usoara. Tehnologiile UHD dezvoltate de NeuLion vor permite streaming-ul live de evenimente sportive la calitate UHD. Utilizatorii pot conecta noul Blu-Ray Player HD prin portul HDMI (2.0) pentru acces la filme UHD cu tehnologia HDR. Accesul direct la programe live furnizate de Dish si Time Warner este de asemenea simplificat.

Toate televizoare SUHD 2016 dispun de tehnologia IoT hub, dezvoltata de Samsung impreuna cu Smart Things. SUHD TV-ul se poate conecta si poate controla peste 200 de dispozitive compatibile cu Smart Things – fie ca vrei sa vezi cine suna la usa, sa incui usa sau sa inchizi lumina, totul din fata ecranului.

Totodata, noile functii imbunatatesc experienta de divertisment oferindu-le utilizatorilor posibilitatea sa programeze anumite setari pentru vizionarea de filme, sa activeze sound bar-ul si sistemul surround in timp ce urmaresc un anumit continut pe TV – redefinind conceptul „smart”. Pentru compatibilitate integrala cu dispozitivele SmartThings este necesar adaptorul USB SmartThings Extend.loading...

Adauga un comentariu