Telefoane mobile

Samsung anunta doua noi smartphone-uri low end: Galaxy Young si Galaxy Fame

Publicat: 06 feb. 2013
5

Samsung va aduce cel putin 6 noi terminale la MWC 2013, iar doua dintre acestea ar putea fi chiar: Galaxy Young si Galaxy Fame. Samsung revine la segmentul de smartphone-uri cu dotari modeste si preturi accesibile, prin aceste doua handseturi.

Samsung Galaxy Fame si Galaxy Young au urmatoarele elemente in comun: un procesor de 1 GHz, 4 GB memorie interna, conectivitate HSPA, Android 4.1, o noua interfata ToucWiz, Hub-urile clasice si baterii de 1300 mAh. Ecranele sunt diferite la aceste terminale, cu Galaxy Fame dotat cu un display TFT HVGA de 3.5 inch, fata de ecranul HVGA de 3.27 inch de pe Galaxy Young. De asemenea, Fame vine cu camera de 5 MP, in vreme ce Young se multumeste cu un senzor de 3 megapixeli.

 Samsung Galaxy Fame mai dispune si de GLONASS, NFC optional, Bluetooth 4.0 (3.0 pe Young) si telefonul va fi disponibil in culori ca alb si albastru. Young va sosi in alb, albastru, rosu si argintiu metalizat. Ambele modele vor avea si versiuni dual SIM, iar in mod interesant Galaxy Fame are doar 512 MB RAM, in vreme ce Galaxy Young, cel care pare mai low end are 768 MB RAM.

Adauga un comentariu