Telefoane mobile

Samsung ataca si iPod Touch cu Galaxy WiFi 3.6

Publicat: 08 sept. 2011

Dupa ce au fost declarati (de mai multi specialisti) principalii competitori ai Apple pe segmentul telefoanelor si tabletelor PC, cei de la Samsung ataca pozitia companiei fondate de Steve Jobs pe un alt segment: iPod Touch, potrivit Mashable.

Galaxy WiFi 3.6 este noul PMP de la Samsung si are toate caracteristicile unui smartphone din seria de varf Galaxy, mai putin functia de telefon. „Modelul” este, desigur, preluat de la Apple care lansa, in urma cu patru ani, prima generatie de iPod Touch.

Galaxy Wifi 3.6 ruleaza Android 2,3 (Gingerbread), dispune de un procesor de 1 GHz OMAP, are un ecran capacitiv de 3,65 inci, 8 sau 16 GB memorie interna (plus slot de card microSD), beneficiaza de Wifi si doua camere foto, dintre care cea frontala de 2 megapixeli.

Samsung Galaxy Wifi 3.6 ar putea avea succes, mai ales ca Samsung tureaza din ce in ce mai tare motoarele de marketing. Trebuie precizat totusi faptul ca dispozitive PMP similare, care ruleaza tot Android, exista deja pe piata, doua dintre cele mai cunoscute companii producatoare fiind Cowon si Archos, dar care nu au beneficiat de aceeasi publicitate.

Gadgetul ar putea ajunge in Romania in luna noiembrie.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit