Stiri

Samsung Electronics a lansat aplicatia “Official Chelsea FC”

Publicat: 27 feb. 2012

Aplicatia lansata de Samsung Electronics, “Official Chelsea FC” pentru smartphone-urile cu sisteme de operare Android si bada prin care utilizatorii pot obtine informatii si continut in timp real de la meciurile echipei londoneze, pe langa continut video zilnic si informatii despre jucatori.

Aplicatia a fost dezvoltata prin intermediul parteneriatului de sponsorizare intre Samsung si clubul de fotbal londonez Chelsea.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit in 122 de tari prin portalul de aplicatii al Samsung, unde va fi disponibila exclusiv pana in mai 2012, disponibilitatea aplicatiei putand varia in functie de tara.

 

Printre cele mai importante functii ale aplicatiei se numara continut video zilnic, meciuri live, datele meciurilor si tabela rezultatelor si ligilor, profilele jucatorilor, informatii din istoria clubului, toate cu o navigare simpla si centralizarea continutului preferat.

Fanii care platesc abonament pentru Chelsea TV au acces exclusiv la meciurile cele mai importante, comentariile audio live si clipurile premium.

Samsung a raportat in luna ianuarie a acestui an un profit de 3,5 miliarde de dolari in ultimul trimestru al 2011, in crestere cu 17% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Succesul companiei a fost antrenat, in principal, de vanzarile spectaculoase de smartphone-uri din seria Galaxy.

 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit