Gadgeturi

Samsung extinde seria de SSD-uri 750 EVO la nivel global si ii creste capacitatea de stocare la 500GB

Publicat: 24 mai 2016
5

Samsung a lansat SSD-ul 750 EVO, disponibil in variantele de 120GB, 250GB, precum si 500GB.

Adresat utilizatorilor obisnuiti si pasionatilor care isi construiesc propriile sisteme PC, SSD-ul 750 EVO ofera o alternativa eficienta la hard disk-uri, fiind o solutie de stocare rapida si sigura pentru utilizare zilnica.

Samsung va continua sa dezvolte solutii de memorie cu o perfomanta superioara, adaptate nevoilor utilizatorilor,” a declarat Un-Soo Kim, Vicepresedinte senior Branded Product Marketing, Memory Business la Samsung Electronics. „Am observat o cerere crescuta din partea utilizatorilor pentru SSD-urile 750 EVO cu capacitatea de 120GB si de 250GB, disponibile de anul trecut numai in anumite piete. Ne dorim sa le oferim utilizatorilor solutii de memorii sigure, care extind eficient si facil, durata de viata a calculatoarelor lor. Prin includerea versiunii de 500GB in portofoliul SSD 750 EVO, precum si prin disponibilitatea acestor SSD-uri in mai multe piete, utilizatorii cu necesitati mai mari de stocare vor fi deserviti mai bine.”

Samsung 750 EVO suporta tehnologii avansate precum TurboWrite, Dynamic Thermal Guard protection si modul RAPID, toate acestea contribuind la o mai buna performanta. Echipat cu controller-ul Samsung MGX, SSD-ul 750 EVO ofera viteze de citire si scriere secventiale de pana la 540 MB/s, respectiv 520 MB/s,atunci cand este utilizata tehnologia TurboWrite.

Cu ajutorul Samsung Data Migration si a software-ului Samsung Magician, instalarea unui SSD 750 EVO este rapida si usoara, fara a fi necesara reinstalarea sistemului de operare. De asemenea, SSD-ul include hardware de criptare AES pe 256 de biti, prin care datele sunt pastrate in siguranta.

Samsung le va oferi utilizatorilor SSD-ul 750 EVO de 500GB cu garantie limitata de trei ani sau cu capacitate de 100TB scrisi, in peste 50 de tari si regiuni, inclusiv in SUA, Europa, China, Corea si altele, incepand cu luna iunie 2016.

Adauga un comentariu