Telefoane mobile

Samsung Galaxy Note acum si pe roz, pentru domnisoarele care doresc un stylus si un ecran mare

Publicat: 10 apr. 2012
5

Smartabletul Samsung Galaxy Note a facut furori in ultimele luni, atingand vanzari de peste 5 milioane de unitati la finalul lunii trecute. Ei bine acum iata terminalul in varianta de culoare roz sosind in Coreea de Sud deocamdata si probabil in curand si in restul lumii.

Din pacate acest produs a fost doar prezentat si nu si oferit in magazine inca. Atat terminalul, care si stylusul S Pen sunt de culoare roz, sau mai bine zis o nuanta de fuchsia, cam ca si Samsung Galaxy S II, atunci cand a fost lansat in aceasta culoare feminina. Samsung isi explica alegerea prin faptul ca doreste sa atraga publicul feminin, iar daca imi amintesc eu bine, in toamna trecuta atunci cand debuta Galaxy Note producatorul asiatic afirma inca din start ca are in vedere in special doamnele si domnisoarele pentru acest produs.

Si totusi, cum ar arata o domnisoara fina cu un ditamai smartabletul la ureche, vorbind la el? Va vine sa credeti ca acest produs este atat de popular si nici macar nu a primit actualizarea la Android 4.0 ICS? Ma intreb la ce vanzari va mai ajunge smartabletul, pentru ca la final de februarie el avea 2 milioane de unitati vandute, apoi la final de martie 5 milioane. In acest ritm, terminalul cu CPU dual core Exynos, 32 GB memorie interna, camera de 8 MP si ecran de 5.3 inch va ajunge lejer la 10 milioane de unitati pana la final de an.

Adauga un comentariu